Search

Οι 18+1 στιγμές της Νίκης Αλεξ/πολης από τη χρονιά που έφυγε!

Το 2018 μας αποχαιρέτησε και η ευχή όλων είναι το 2019 που ήρθε να φέρει περισσότερες καλές απ’ ότι κακές στιγμές για όλους.

Ότι όμως συμβαίνει στη ζωή το ίδιο ισχύει και για τον αθλητισμό. Παντού δηλαδή υπάρχουν τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες στιγμές.

Πάμε να δούμε λοιπόν κατά χρονική σειρά τις 18+1 στιγμές, καλές και άσχημες, της Νίκης Αλεξανδρούπολης από την χρονιά που έφυγε, έτσι όπως τις κατέγραψε το SportsAddict.gr!

  1. Το 2018 μπήκε με μοναδικό τρόπο για τη Νίκη, καθώς οι Νεάνιδες της αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας επικρατώντας 3-2 του ΑΟ Καβάλας στον τελικό που διεξήχθη στην Ξάνθη (θυμηθείτε εδώ). Το SportsAddict.gr ήταν εκεί και ο φωτογραφικός του φακός κατέγραψε κάθε στιγμή (θυμηθείτε εδώ).

2. Εξαιρετικά όμως ξεκίνησε στο ’18 και η γυναικεία ομάδα της Νίκης που επικράτησε άνετα στην έδρα της Καβάλας (θυμηθείτε εδώ).

3. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι με τη Νέα Γενεά, η ομάδα της Αλεξ/πολης ηττήθηκε με 3-2 αλλά τα θετικά από την αναμέτρηση ήταν πολλά (θυμηθείτε εδώ).

4. Ότι δεν κατάφερε απέναντι στην ομάδα του Ασβεστοχωρίου η Νίκη, το έκανε μακριά από την έδρα της στις 27/1 με αντίπαλο το Ναύαρχο Βότση (θυμηθείτε εδώ). Κάπως έτσι η θρακιώτικη ομάδα πέρασε και επίσημα στην επόμενη φάση, σε αυτή των play off, όπου έμελλε να κλέψει τις εντυπώσεις.

5. Στις 3 Φεβρουαρίου η Νίκη φιλοξένησε τη Βύσσα στο εβρίτικο ντέρμπι της Α2, ήταν ανώτερη και δίκαια έφτασε στο τρίποντο (θυμηθείτε εδώ).

6. Στις 7/2 τα κορίτσια της Νίκης είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τα αγωνιστικά και διασκέδασαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (θυμηθείτε εδώ).

7. Η περσινή σεζόν πήγε πάρα πολύ καλά για τη Νίκη και με τον ίδιο τρόπο άρχισαν και τα play off. «Καθαρή» νίκη μέσα στο Βότση με καλή εμφάνιση (θυμηθείτε εδώ).

 

8. Η Νίκη στις 25 Φεβρουαρίου γνώρισε την ήττα από την Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Θεσ/νίκη (θυμηθείτε εδώ), αλλά είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης (θυμηθείτε εδώ).

9. Στις 14 Μαρτίου η Νίκη έπιασε κορυφή. Επικράτησε του Ναύαρχου Βότση και έπιασε τη Νέα Γενεά στην 1η θέση (θυμηθείτε εδώ)!

10. Στις 17 Μαρτίου η Νίκη πανηγύρισε την είσοδο της στα μπαράζ ανόδου για την Pre League. Μετά από μια κοπιαστική σεζόν, η επιτυχία ήρθε για την ομάδα του Έβρου (θυμηθείτε εδώ).

11. Τα play off ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για τη Νίκη η οποία με τρίποντο στην έδρα της Νέας Γενεάς, μετά την πρόκριση πήρε και την πρωτιά στον όμιλο (θυμηθείτε εδώ)!

12. Στα μπαράζ ανόδου η Νίκη άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις καθώς κατάφερε να φτάσει μία ανάσα από την Pre League. Προκρίθηκε στον τελικό των μπαράζ επικρατώντας 3-0 της Σταυρούπολης (θυμηθείτε εδώ).

13. Στον τελικό των μπαράζ βρήκε απέναντι της τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ ο οποίος έμελλε τελικά να πανηγυρίσει την άνοδο. Η Νίκη πάλεψε αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 3-0, με την εβρίτικη ομάδα να κατακτά τελικά τη 2η θέση στη Βόρεια Ελλάδα!

14. Οι υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας ολοκληρώθηκαν, αλλά οι Κορασίδες της Νίκης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ (θυμηθείτε εδώ).

15. Μία αθλήτρια της Νίκης, η Ηλιάνα Ζυγερίδου κατέκτησε την 1η θέση στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης στις 15 Ιουλίου (στην κατηγορία Κορασίδων), αγωνιζόμενη με την παίκτρια των Αμαζόνων Μαΐστρου Χριστίνα Κοσμίδου (θυμηθείτε εδώ).

16. Μία από τις πιο όμορφες και θεαματικές διοργανώσεις που έλαβαν χώρα μέσα στο 2018 στην Αλεξανδρούπολη ήταν το τουρνουά «Δημήτρης Ράγκος» της Νίκης, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες υψηλού επιπέδου (θυμηθείτε εδώ).

17. Στις 27 Οκτωβρίου η Νίκη ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικό σερί πραγματοποιώντας 4 νίκες σε ισάριθμα ματς στο νέο πρωτάθλημα της Α2 (θυμηθείτε εδώ).

 

18. Η Νίκη αποχαιρέτισε με όμορφο τρόπο το 2018, καθώς επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Δράμας, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι για τη χρονιά που φεύγει (θυμηθείτε εδώ).

19. Για τελευταία στιγμή, παρ’ όλο που δεν ήταν η τελευταία χρονικά του έτους, αφήσαμε την αποχώρηση δύο πολύ έμπειρων αθλητριών, δύο κοριτσιών που αγάπησαν τη Νίκη και αγαπήθηκαν πολύ σ’ αυτή. Της αρχηγού Βάσως Καράμπαλη και της υπαρχηγού Τζένης Καλογεροπούλου. Αμφότερες είπαν αντίο με την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν.

 

Share it