Search

Στον τελικό των μπαράζ ανόδου για την Pre League η Νίκη Αλεξ/πολης!

Την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ ανόδου για την Pre League πήρε η Νίκη Αλεξανδρούπολης επικρατώντας 3-0 σετ της Σταυρούπολης στον 1ο ημιτελικό στη Δράμα.

Η Νίκη είναι πλέον μία ανάσα από την άνοδο στην Pre League και για να γίνει αυτό θα πρέπει να επικρατήσει στον αυριανό τελικό (Κυριακή 1/4, 18:00) του νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Ναύαρχος Βότσης που αρχίζει σε λίγη ώρα.

Η ομάδα του Έβρου ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και αν δεν υπήρχε το λογικό για ένα τέτοιο παιχνίδι άγχος, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ανδρεάδης στο SportsAddict, τότε η απόδοση θα ήταν ακόμα πιο καλή. Ο στόχος που ήταν η πρόκριση στον τελικό όμως επιτεύχθηκε και αυτό είναι το σημαντικό όπως είπε ο έμπειρος κόουτς.

Τα σετ: 25-22, 25-22, 25-17

Νίκη Αλεξ/πολης (Ανδρεάδης): Χατζηνικολάου, Καρακύκλα, Σιούγγαρη, Νικολαΐδου, Καράμπαλη, Παρισάκη, λ- Καλογεροπούλου (Παπάζογλου, Τζήλλα).

Σταυρούπολη (Ακριτίδης): Παπάζογλου Σ, Τζοβένου, Παπουλίδου, Ζηνωνίδου, Μπούσια, Ανεσιάδου / Βερνάρδου (λ), Παρασκευαΐδου, Χατζηνικολάου, Ελευθεριάδου, Βουγιουκλίδου.

Share it