Search

Πρωτιά στην Κεραμωτή οι Ζυγερίδου – Κοσμίδου για το Juniors regional 2018 κορασίδων!

Πρωταθλήτριες Α’περιφέρειας αναδείχθηκαν οι Ηλιάνα Ζυγερίδου & Χριστίνα Κοσμίδου στο τουρνουά Juniors regional 2018 k17 Κορασίδων της ΕΣΠΕΘΡ που διοργανώθηκε στην Κεραμωτή.

Στον τελικό της διοργάνωσης είχαμε την αναμέτρηση μεταξύ του διδύμου Ζυγερίδου – Κοσμίδου και αυτό των αδερφών Μόκαλη. Οι νικήτριες του τουρνουά ξεκίνησαν δυνατά κάνοντας το 1-0 (21-13), ενώ κατάφεραν δύσκολα να κάνουν και το 2-0 με 22-20 απέναντι σε μια ομάδα που προσπάθησε πολύ για το κάτι παραπάνω. Οι πρωταθλήτριες του τουρνουά εξασφάλισαν με τον τρόπο αυτό την συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley k17, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30 Ιουλίου στις Ράχες Φθιώτιδος!

Νωρίτερα για τα ημιτελικά είχαν εξασφαλίσει θέση εκτός από τα παραπάνω ζευγάρια, οι αθλήτριες Ανδρεάδη,  Κεσεσίδου, Καράμπαση και Γρηγοριάδη. Εβρίτικη υπόθεση δηλαδή, καθώς Ζυγερίδου, Ανδρεάδη, Κεσεσίδου παίζουν στην Νίκη Αλεξανδρούπολης, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια αγωνίζονται με τα χρώματα των Αμαζόνων Μαΐστρου!

Στον Α’ ημιτελικό οι Ζυγερίδου – Κοσμίδου  επικράτησαν σχετικά εύκολα με 2-0 των Ανδρεάδη – Κεσεσίδου, παρόλο που στο δεύτερο σετ έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από το δίδυμο Ανδρεάδη – Κεσεσίδου που έδειξε μαχητικότητα, έπαιξε δυνατά για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει και έτσι έχασε την θέση για τον τελικό.

Στον Β’ ημιτελικό κονταροχτυπήθηκε το δίδυμο Καράμπαση – Γρηγοριάδη με το αντίστοιχο των Δήμητρα & Γεωργία Μόκαλη.  Το πρώτο σετ κατέληξε εύκολα υπέρ του διδύμου Μόκαλη κάτι που φαίνεται και από το 13-21. Το παιχνίδι όμως δεν είχε κριθεί καθώς στο δεύτερο σετ τα κορίτσια Καράμπαση – Γρηγοριάδη αντεπιτέθηκαν, δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης, επικράτησαν με 21-12 και έστειλαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ! Εκεί οι αδερφές Μόκαλη είχαν την ψυχραιμία, κέρδισαν με 9-15 και προκρίθηκαν στον τελικό.

Share it