Search

“Παράσταση για έναν ρόλο” το Εβρίτικο ντέρμπι!

Νικηφόρα έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Νίκη, επικρατώντας εύκολα στην εβρίτικη κόντρα της Νέας Βύσσας, με 3-0 σετ. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον προπονητή της Γιάννη Ανδρεάδη να δίνει ευκαιρίες συμμετοχής σε νέα κορίτσια.

Πλέον, η Νίκη ξεκινά την προετοιμασία για την επόμενη φάση, εκεί όπου κόντρα σε Νέα Γενεά, Ελπίδα και Βότση θα δώσει τη μάχη για ένα εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην Γ΄φάση και στη διεκδίκηση θέσης για την pre league.

Από την άλλη, η Βύσσα η οποία δεν είχε ψυχολογικό και βαθμολογικό κίνητρο, δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Οι αθλήτριές της υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και με εξαίρεση το δεύτερο σετ δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση.

Το ξεκίνημα ήταν δυναμικό για τη Νίκη που μετά τους πρώτους πόντους βρήκε ρυθμό και έφτασε εύκολα στο 25-15. Στο δεύτερο σετ η διαφορά ήταν μεγάλη εξ αρχής. Εφτασε έως το 19-14, αλλά, είτε ο εφησυχασμός, είτε η χαλάρωση των γηπεδούχων, προκάλεσε την αγωνιστική αντίδραση της Βύσσας που πλησίασε κι έφτασε στο 22-21, χωρίς όμως να καταφέρει την μεγάλη ανατροπή. Το τρίτο σετ, μετά τον 9ο πόντο ήταν μια καθαρά τυπική διαδικασία, με τη Νίκη να φτάνει εύκολα στο 25-16. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η Νίκη Δημητροπούλου απ’ τη θέση του σερβίς κέρδισε έξι σερι άσους, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Πρόσωπο του αγώνα για τη Νίκη ήταν η νεαρή Ηλιάννα Ζυγερίδου η οποία πήρε θέση βασική από τον κ. Ανδρεάδη τον οποίο και δικαίωσε εντυπωσιάζοντας με την απόδοσή της. Η Ηλιάννα έδειξε οτι η ομάδα της μπορεί να βασιστεί πάνω της τα επόμενα χρόνια.

Τα σετ: 25-15, 25-23, 25-16

Νίκη Αλεξανδρούπολης(Ανδρεάδης): Σιούγγαρη Νικολαίδου, Παρισάκη, Ζυγερίδου, Χατζηνικολάου, Καρακύκλα, λίμπερο Καλογεροπούλου, (Δημητροπούλου, Παπάζογλου, Βαρελά)
Α.Ο. Νέας Βύσσας (Βλασακίδης): Πεπονή, Δαμιανίδου, Μπαρμπούδη, Παπαστεφάνου, Βεζυργιαννίδου, Βελικά, λίμπερο Λελεντζή, (Μπαρή, Αϊναλή, Χρηστίδου)

Share it