Search

Στα μπαράζ ανόδου η Νίκη Αλεξ/πολης!

Μία σπουδαία νίκη με την οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την θέση της στα μπαράζ ανόδου στην Pre League πέτυχε η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη επικράτησαν 3-1 σετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων και μία αγωνιστική πριν το τέλος των play off σφράγισαν την είσοδο τους στην πρώτη δυάδα.

Στο 1ο σετ η Νίκη ήταν καταιγιστική και το κατέκτησε εύκολα με 25-13. Στο 2ο η ομάδα του Έβρου υπέπεσε σε λάθη τα οποία και εκμεταλλεύτηκε η Ελπίδα για να κάνει το 1-1 με 25-19. Ωστόσο, στα επόμενα δύο σετ η θρακιώτικη ομάδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στις φιλοξενούμενες. Αρχικά έκανε το 2-1 με 25-10 σε ένα σετ παρόμοιο με το πρώτο του αγώνα.

Στο 4ο σετ το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το 19-18, αλλά όλα άλλαξαν με την είσοδο της Δημητροπούλου στο παιχνίδι. Η αθλήτρια της Νίκης μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι και από τη θέση του σερβίς δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην αντίπαλη υποδοχή, αλλάζοντας τα δεδομένα υπέρ της ομάδας της. Με άσσο έγραψε το 22-18 και το 23-18 έγινε έπειτα από δικό της πολύ καλό σερβίς που χάλασε την αντίπαλη υποδοχή. Το 25-20 ήταν το σκορ του 4ου σετ.

Πλέον η Νίκη έχει ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα στη Θεσ/νίκη με τη Νέα Γενεά στην τελευταία αγωνιστική και στη συνέχεια περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στα μπαράζ.

Τα σετ: 25-13, 19-25, 25-10, 25-20

Νίκη Αλεξ/πολης: Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Σιούγγαρη, Καράμπαλη, Παρισάκη, Χατζηνικολάου, λ- Καλογεροπούλου (Παπάζογλου, Δημητροπούλου).

Ελπίς Αμπελοκήπων: Καραμούτσα, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Χυτίρογλου, Σουπιώνη, Καρακατσιάνη, λ-Τάτση (Πανταζή, Δριντσούδη, Τσιφλικιώτη, Αθανασιάδου, Παπαφωτίου)

Share it