Search

Νίκησε Βότση και έπιασε τη Νέα Γενεά στην κορυφή η Νίκη!

Πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση και δίχως να αφήσει περιθώρια στο Ναύαρχο Βότση να διεκδικήσει κάτι απ’ το ματς, η Νίκη Αλεξανδρούπολης επικράτησε 3-0 και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας των play off μαζί με τη Νέα Γενεά.

Η αναμέτρηση ήταν για την 4η αγωνιστική των play off του 1ου υποομίλου του Β’ ομίλου της Α2 κατηγορίας και διεξήχθη σήμερα Τετάρτη καθώς το περασμένο Σαβ/κύριακο οι Νεάνιδες των δύο ομάδων συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στο σημερινό παιχνίδι στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» οι αθλήτριες ήταν καταιγιστικές από την αρχή, έκαναν ελάχιστα λάθη και μεγάλο όπλο το μπλοκ (με εξαιρετικές Καρακύκλα & Χατζηνικολάου) και το σερβίς (με Παρισάκη & Καράμπαλη να δημιουργούν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα έκαναν) τη διαφορά.

Πλέον η Νίκη έχει μεγάλη ευκαιρία με τρίποντο επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων το Σάββατο να σφραγίσει και μαθηματικά την πρόκριση της στα μπαράζ ανόδου.

Τα σετ: 25-19, 25-18, 25-18

Νίκη Αλεξ/πολης: Σιούγγαρη. Χατζηνικολάου, Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Παρισάκη, Καράμπαλη, λ- Καλογεροπούλου (Ζυγεριδου).

Ναύαρχος Βοτσης: Γαϊτανίδου, Τσουκαλά, Τσακαράκη, Θεώτη Αντωνία, Θεώτη Άντρεα, Τιούκαρη, λ- Παπαδοπουλου (Αντωνιάδου, Αντύπα, Κώστογλου, Λιούντα).

Share it