Search

Το SportsAddict.gr (SA) αποτελεί ένα νέο εγχείρημα, ανθρώπων που αγαπούν όλες τις εκφάνσεις του αθλητισμού (πρωταθλητισμό, ερασιτεχνικό και μαζικό αθλητισμό) και σε όλο το γεωγραφικό εύρος του (τοπικό,εθνικό, διεθνές επίπεδο) αλλά με λίγη πολλή περισσότερη αγάπη στον τοπικό αθλητισμό!

Με τον όρο τοπικό, δεν εννοούμε ένα περιορισμένο πεδίο, αλλά έναν ευρύ άξονα που εκτείνεται και στους τρεις νομούς της Θράκης, και σκοπός μας είναι να επεκταθεί σ’ όλη την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Θεματολογία του νέου αθλητικού ιστότοπου θα είναι η καταγραφή και παρουσίαση των αθλητικών – και όχι μόνο – εξελίξεων στην ΑΜ-Θ. Οι επιτυχίες των συλλόγων και σωματείων, οι διακρίσεις των αθλητών και η αγάπη όσων συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού, θα τύχουν της προβολής που τους αξίζει!

Απ’ την άλλη, τα κακώς κείμενα θα θίγονται, και οι στρεβλώσεις θα αναδεικνύονται, κάτι που αποτελεί υποχρέωσή μας σε σας. Το αναγνωστικό κοινό. Τον μόνο απέναντι στον οποίο λογοδοτούμε.

Επιδίωξη μας, να είμαστε παρόντες σ’ όλα τα «μεγάλα αθλητικά ραντεβού, μεταφέροντάς σας, άμεσα και λεπτομερώς, αναλυτικό ρεπορτάζ, με όλα τα παραλειπόμενα.

Το σύνολο (και το τονίζουμε αυτό) των αθλημάτων, μέσω του SportsAddict.gr, θ’ αποκτήσει βήμα και φωνή. Η προβολή όλων ανεξαιρέτως των αθλημάτων αποτελεί πέρα από υποχρέωση μας, και μεγάλη μας επιθυμία. Γιατί για μας δεν υπάρχουν «σημαντικά» και «ασήμαντα» αθλήματα, «μεγάλα» και «μικρά».

Η θεματολογία μας, δεν θα περιορίζεται στην αθλητική επικαιρότητα αλλά αυτή θα είναι μονάχα ένας απ’ τους κεντρικούς πυλώνες της πολύπλευρης ενημέρωσης σας, αφού στο SA θα διαβάσετε αφιερώματα, συνεντεύξεις και πολλά ακόμη, όπως:

Οther News: Οι εξελίξεις στην πολιτική, στην οικονομία και σ’ άλλους τομείς δεν μας αφήνουν αδιάφορους (πως θα μπορούσε άλλωστε;) και γι’ αυτό δημιουργήσαμε την κατηγορία. Blogs:Η ειδησεογραφική ομάδα του SA θα αρθρογραφεί επί συστηματικής βάσεως για θέματα που άπτωνται όλου του φάσματος του αθλητισμού (αλλά και του πολιτισμού, και της πολιτικής), ενώ εξειδικευμένοι συνεργάτες θα αρθρογραφούν για θέματα πάνω στα οποία είναι επιστημονικά καταρτισμένοι. Ψυχαγωγία: Πολιτιστικά δρώμενα, κριτικές για θεατρικές παραστάσεις και ταινίες της «μεγάλης οθόνης», προτάσεις για την «έξοδό»σας, αλλα και… ανάλαφρες ειδήσεις θα συνθέτουν την θεματολογία της συγκεκριμένης κατηγορίας. Bet: Καθημερινές προβλέψεις με την «Πρόταση της μέρας», προβλέψεις των συντακτών μας αλλά και συνεργατών από άλλα μέσα, θα εμπεριέχονται στη συγκεκριμένη κατηγορία. Επιπλέον, θα βρείτε αναλύσεις, στατιστικά στοιχεία και live score για την σφαιρική ενημέρωσή σας για τον «κόσμο του στοιχήματος». Το εύχρηστο μενού και η αισθητική που προσπαθήσαμε να έχει το site, έγινε με σκοπό η παραμονή σας στο SportsAddict.gr, να αποτελέσει μια ευχάριστη εμπειρία και πάντα σε συνδυασμό με αποκαλυπτική, αμερόληπτη και έγκυρη δημοσιογραφία.

SportsAddict.gr: O αθλητισμός της ΑΜ-Θ σε πρώτο πλάνο, και με ….. υπογραφή!