Search

Οι 18+1 στιγμές της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξ/πολης στη χρονιά που φεύγει!

Το 2018 σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά και η ευχή όλων είναι το 2019 που έρχεται να φέρει περισσότερες καλές απ’ ότι κακές στιγμές για όλους.

Ότι όμως συμβαίνει στη ζωή το ίδιο ισχύει και για τον αθλητισμό. Παντού δηλαδή υπάρχουν τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες στιγμές.

Πάμε να δούμε λοιπόν κατά χρονική σειρά τις 18+1 στιγμές, καλές και άσχημες, της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από την χρονιά που φεύγει, έτσι όπως τις κατέγραψε το SportsAddict.gr!

  1. Ο Εθνικός παρουσιάστηκε ανανεωμένος με τις προσθήκες των Παγιάν, Ριζόπουλου & Χαριτωνίδη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του μέσα στο 2018 με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου (θυμηθείτε εδώ), αλλά οι Εβρίτες γνώρισαν την ήττα στην Ερμούπολη (θυμηθείτε εδώ).

2. Στο δεύτερο ματς του για το ’18 ο Εθνικός χαμογέλασε. Επικράτησε του Παναθηναϊκού και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη (θυμηθείτε εδώ).

3. Δύσκολα έβαλε στον Ολυμπιακό ο Εθνικός καταφέρνοντας μάλιστα να του πάρει και ένα βαθμό αφού το παιχνίδι της 13ης Ιανουαρίου του ’18 πήγε σε τάι μπρέικ (θυμηθείτε εδώ). Σε αυτόν τον αγώνα – διαφήμιση του βόλεϊ το SportsAddict ήταν εκεί καταγράφοντας τις καλύτερες στιγμές (θυμηθείτε εδώ), ενώ οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων μίλησαν στην κάμερα της ιστοσελίδας μας (θυμηθείτε εδώ).

4. Στις 15 Ιανουαρίου γίνεται γνωστό ότι ο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προχωράει σε νέα οικονομική ενίσχυση για το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού, εξέλιξη πολύ σημαντική, σε μία δύσκολη χρονιά για το ΤΑΑ (θυμηθείτε εδώ).

5. Στις 20 Γενάρη οι Θρακιώτες γνωρίζουν «πικρή» ήττα στην έδρα της Νίκης Αιγινίου, ομάδα με την οποία έμελλε να παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία στα πλέι άουτ (θυμηθείτε εδώ).

6. Στις 6/2 ο Εθνικός αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδας, αφήνοντας πάντως εξαιρετικές εντυπώσεις απέναντι στον ισχυρό ΠΑΟΚ (θυμηθείτε εδώ).

7. Μία ήττα σοκ γνώρισε στην έδρα του από την Κηφισιά ο Εθνικός Αλεξ/πολης (θυμηθείτε εδώ), με τον προπονητή του Σάκη Μουστακίδη να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου (θυμηθείτε εδώ).

8. Ήττα που τον έφερε ακόμα πιο κοντά στα πλέι άουτ γνώρισε στις 24/2 από τον Παμβοχαϊκό ο Εθνικός (θυμηθείτε εδώ).

9. Στις 3 Μαρτίου ο Εθνικός φτάνει σε μία πολύ μεγάλη νίκη, επικρατώντας του Εθνικού Πειραιά στο ντέρμπι παραμονής (θυμηθείτε εδώ).

10. Στις 18 Μαρτίου ο Εθνικός γνωρίζει την ήττα από τον Ηρακλή Χαλκίδας και είναι οριστικά στα πλέι άουτ (θυμηθείτε εδώ).

11. Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη στις 24 Μαρτίου. Επικράτησε του Φοίνικα στη Σύρο με 3-0 και με αυτό τον τρόπο απέφυγε το μειονέκτημα στα πλέι άουτ, όπου επρόκειτο να αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό & Νίκη Αιγινίου.

12. Θέμα συζήτησης έγινε στη Βουλή των Ελλήνων το όνομα του προπονητή του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη.

13. Μπορεί ο μεγάλος στόχος του Εθνικού πέρυσι να ήταν η παραμονή στη Volley League, αλλά οι Εβρίτες κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του League Cup (θυμηθείτε εδώ), κατακτώντας τελικά τη 2η θέση πίσω από τον πανίσχυρο Ολυμπιακό (θυμηθείτε εδώ).

14. Ο Εθνικός έφυγε νικητής από το Αιγίνιο στις 4 Απριλίου επικρατώντας της τοπικής Νίκης (θυμηθείτε εδώ), μπήκε σε θέση οδηγού στα play out και το SportsAddict ήταν εκεί για να καταγράψει όλες τις στιγμές (θυμηθείτε εδώ)!

15. Στις 18 Απριλίου οι Εβρίτες φτάνουν στην πολυπόθητη παραμονή στη Volley League. Νέα επικράτηση απέναντι στο Αιγίνιο (θυμηθείτε εδώ), αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη και όλοι γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά (θυμηθείτε εδώ).

16. Ο Σάκης Μουστακίδης του Εθνικού αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν 2017-18 (θυμηθείτε εδώ).

17. Ο προπονητής του Εθνικού λέει «όχι» στην πρόταση που του έγινε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ (θυμηθείτε εδώ)!

18. Νικητής ήταν στην πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα ο Εθνικός, μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι 2,5 ωρών με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό (θυμηθείτε εδώ).

19. Το 2018 κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τους Εβρίτες, οι οποίοι επικράτησαν στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου 3-0 μέσα στην Κομοτηνή (θυμηθείτε εδώ).

Share it