Search

Υποψήφια Αθλήτρια της χρονιάς: Ευαγγελία Παπαϊωάννου

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Ανάμεσα στης  12 υποψήφιες για Αθλήτρια της χρονιάς βρίσκεται και η Ευαγγελία Παπαϊωάννου!

Η ξανθιώτησσα πρωταθλήτρια του Διομήδη Ξάνθης για ακόμη μια χρονιά είχε εξαιρετική παρουσία με μετάλλια, υψηλές επιδόσεις εδραιώνοντας την παρουσία της ανάμεσα στις κορυφαίες και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες της Σφαιροβολίας στην χώρα.

Η 20χρονη Παπαϊωάννου κατάφερε με ρίψη στα 12,04 μέτρα να  αναδειχθεί 11η κορυφαία στην χώρα στο Πανελλήνιο Γυναικών(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ  μετά την περσινή τέταρτη θέση  στο Πανελλήνιο Νεανίδων(θυμηθείτε ΕΔΩ) κατάλαβε την ίδια θέση και στο Πανελλήνιο Νέων Γυναικών με ρίψη 13,40  έκανε ατομικό ρεκόρ για φέτος φτάνοντας πολύ κοντά στο μετάλλιο(θυμηθείτε ΕΔΩ). Κάτι που είχε κατακτήσει πέρσι όταν με 13,23 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Οι διακρίσεις όμως της Παπαϊωάννου δεν σταματούν στα Πανελλήνια, με την Θρακιώτισσα σφαιροβόλο να σαρώνει τα μετάλλια. Η Ευαγγελία Παπαϊωάννου κατέκτησε  το χρυσό μετάλλιο στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών(θυμηθείτε ΕΔΩ), το ασημένιο μετάλλιο στο  γκραν πρι κλασικού αθλητισμού «Δαβιτζόγλεια»(θυμηθείτε ΕΔΩ), αλλά και στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων(θυμηθείτε ΕΔΩ). Με την ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες ρίψεων “Κώστας Σπανίδης” στη Θεσσαλονίκη(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Η εντυπωσιακή παρουσία της Παπαϊωάννου στα Πανελλήνια πρωταθλήματα έδωσαν την ευκαιρία στον ΕΑΣ Σέγας Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης να την τιμήσει για την παρουσία της.

Μπορείτε να ψηφίσετε την Ευαγγελία Παπαίωάννου και όλους τους υποψήφιους για τα βραβεία της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it