Search



Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Η ομάδα του SA πραγματοποίησε μία όσο το δυνατόν αμερόληπτη καταγραφή όλων των υποψήφιων, με πρόθεση μας να λάβουν μέρος σε αυτήν, αθλητές από σπορ που μπορεί να μην είναι ευραίως γνωστά, αλλά έχουν φέρει πολλές επιτυχίες στην περιοχή μας. Σίγουρα θα μπορούσαν να προστεθούν και άλλοι, προσπαθήσαμε να  συμπεριλάβουμε αυτούς που την σεζόν που μας πέρασε έφτασαν σε πραγματικά μεγάλα επιτεύγματα. Για παράδειγμα, δύο ομάδες που έχουν προσφέρει πολλά στην Θράκη όπως ο ΑΟ Ξάνθη στο ποδόσφαιρο και το βόλεϊ του Εθνικού Αλεξ/πολης, δεν βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων ομάδων για τον πολύ απλό λόγο ότι υπήρχαν σύλλογοι που είχαν σημαντικά και ιστορικά επιτεύγματα που θα ήταν άδικο να μην ήταν υποψήφιοι.

Στο πλαίσιο αυτό επιλέξαμε 6 κατηγορίες με 12 επιλογές στην κάθε μία. Πιο συγκεκριμένα θα μπορέσετε να ψηφίσετε τον Κορυφαίο Αθλητή, την Κορυφαία Αθλήτρια, τον Κορυφαίο Προπονητή, την Κορυφαία Ομάδα, τον Κορυφαίο Νέο Αθλητή και την Κορυφαία Νέα Αθλήτρια.

Οι τρόποι με τους οποίους λαμβάνετε μέρος στην ψηφοφορία είναι οι εξής:

  1. Κάνετε like στη σελίδα του SportsAddict στο Facebook
  1. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και περιοχή στην οποία μένετε) στην παρακάτω φόρμα.

[wpforms id=”117237″ title=”false” description=”false”]

  1. Ξεκινάτε να ψηφίζετε, επιλέγοντας μέχρι 3 από κάθε κατηγορία!

Οι κορυφαίοι που θα αναδείξετε εσείς με την δική σας ψήφο θα βραβευθούν από το SportsAddict, ενώ και όλοι όσοι λάβουν μέρος στην ψηφοφορία θα μπούνε σε κλήρωση για πλούσια δώρα τα οποία θα γίνουν γνωστά σε επόμενη ανάρτηση στο site.

[poll id=”3″]

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ