Search

Φινάλε με τέσσερα μετάλλια για την Θράκη στο Πανελλήνιο Νέων! Χάλκινη η Παπαϊωάννου, ο πλήρης απολογισμός!!!

Με ακόμη δύο μετάλλια για την Θράκη ολοκληρώθηκε στην Λάρισα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεών ανδρών και γυναικών, καθώς μετά το χρυσό μετάλλιο του Μάρκου Γκούρλια η Ευαγγελία Παπαϊωάννου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια του Διομήδη Ξάνθης, με ρίψη της σφαίρας στα 13,23 κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην Σφαιροβολία επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες σφαιροβόλους της γενιάς της. Το χρυσό κατέκτησε η Σοφία Καϊσίδου με ρίψη στα 13,69 ενώ το ασημένιο η Χρυσάνθη Μαρκοπούλου με ρίψη στα 13,35.

Πολύ κοντά στο μετάλλιο έφτασε και η Σταματίνα Μάρκου του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, που παρότι βγήκε πρώτη στην σειρά της κατετάγη 4η στα 400μέτρα με εμπόδια, με χρόνο 65,25. Πολύ καλή κούρσα είχαμε και απο την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, επίσης του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, που κατέκτησε την 7η θέση στα 200 μέτρα με χρόνο 25,53.

Παρουσία σε τελικό είχαμε και για τον Ζαννή Λυκούρη του ΠΑΣ Πρωταθλητών στα 400 μέτρα με εμπόδια, με τον αθλητή της ομάδας της Κομοτηνής να τερματίζει στην 11η θέση με χρόνο 58,54. Στην 11η θέση του τελικού του άλματος κατετάγη η Μαρία Κουκούτση του ΠΑΣ Πρωταθλητών με άλμα στα 5,37 ενώ μια θέση κάτω τερμάτισε η χθεσινή νικήτρια του τριπλούν, Σπυριδούλα Ναζίρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με άλμα στα 5,21. Εκτός τελικού έμεινε στα 200μέτρα ο Στέλιος Ντέμος του ΠΑΣ Πρωταθλητών που με χρόνο 23,70 κατετάγη στην 33η θέση.

Θυμίζουμε νωρίτερα ο Μάρκος Γκούρλιας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 5,000 μέτρα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Share it