Search

Τέταρτη Πανελληνιονίκης η Ευαγγελία Παπαϊωάννου! Ο απολογισμός των Θρακιωτών στο Πανελλήνιο Νέων Ανδρών-Γυναικών

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Α/Γ-Κ23 στην Λάρισα. Παρόλο που βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις, καταρρίφθηκαν πολλά προσωπικά ρεκόρ καθώς και πανελλήνιο ρεκόρ από τον έφηβο Οδυσσέα Μουζενίδη με 19.46μ στη σφαιροβολία μετά από έντονο συναγωνισμό.

Η Θράκη μπορεί να μην ευτύχησε να δει μετάλλιο ούτε στο φινάλε της δεύτερης ημέρας των αγώνων, ωστόσο είχαμε καλές εμφανίσεις και ατομικά ρεκόρ όπως αυτό της τέταρτης Ευαγγελίας Παπαϊωάννου στην Σφαιροβολία. Πιο συγκεκριμένα η ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια με ρίψη της σφαίρας στα 13,40 έκανε ατομικό ρεκόρ για φέτος και κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Πέρα απο την Παπαϊωάννου Θρακιώτικη παρουσία και μάλιστα διπλή είχαμε και στα 200μέτρα Νέων, με τον Μιχάλη Παπούτσογλου του Διομήδη Ξάνθης με 22,69 να τερματίζει στην 13η θέση του μεγάλου τελικού, ενώ μια θέση ποιο κάτω τερμάτισε ο Στέλιος Τζημαγιώργης του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής που τερμάτισε με 22,75

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα γίνει στο Βερολίνο 7-12 Αυγούστου με την εθνική μας ομάδα να είναι σε θέση να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές.

Θυμηθείτε τον απολογισμό των Θρακιωτών στην πρώτη μέρα των αγώνων

Share it