Search

Οι 17+1 πιο σημαντικές στιγμές του 2017 για τις Βασίλισσες της Θράκης! Ακόμη μια χρονιά γεμάτη άλματα ανόδου(+pics)

Γεμάτη και η χρονιά που αποχαιρετούμε σε λίγες ώρες για τις Βασίλισσες της Θράκης, που όπως είναι το μότο τους τα τελευταία χρόνια κάθε χρόνο κάνουν και ένα βήμα παραπάνω.

Αν και το 2017 δεν έγιναν απλά βήματα για τις Βασίλισσες αλλά ολόκληρα άλματα, με τον σύλλογο να δίνει ενα σπουδαίο παιχνίδι με την Εθνική Ενόπλων να καταγράφει ανοδικές τάσεις στην βαθμολογία χρόνο με τον χρόνο, ενώ παράλληλα προχωρά και σε κινήσεις εντός και εκτός γηπέδου που την μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο.

Βέβαια το 2017 είχε και αρκετή συγκίνηση για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης που αποχαιρέτησε σημαντικά κομμάτια του πάζλ της ομάδας.

Συλλέξαμε κάποιες απο τις πιο σημαντικές στιγμές, λόγω του μικρού αριθμού σίγουρα μας ξέφυγαν και κάποιες, συμπεριλαμβανομένου και κάποιες κομβικές για το status της ομάδας με τις Βασίλισσες χρόνο με τον χρόνο να μεγαλώνουν σε όλα τα επίπεδα

Παρακάτω μπορείτε να δείτε της 17+1 πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς που φεύγει για τις Βασίλισσες της Θράκης όπως καταγράφηκαν μέσα απο το Sportsaddict, η σειρά δεν έχει να κάνει με την σημαντικότητα αλλά με την χρονολογική σειρά που έγιναν:

1.  Ιδανικά μπήκαν στο 2017 οι Βασίλισσες που κέρδισαν στο “Ελ Θράκικο” την Ροδόπη ’87

2. Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση με αρκετές βραβεύσεις έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι Βασίλισσες

3. Μια απο τις πιο ξεχωριστές στιγμές του 2017 για τις Βασίλισσες ήταν αυτή της αλλαγής της κόρης με την μαμά Σολτάνι στην αναμέτρηση με τον Βόλο για τις Βασίλισσες!

4. Μια απο τις σπουδαιότερες δράσεις του 2017 για τις Βασίλισσες ήταν το μεγάλο φιλικό με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων, που είχε ως προπονητή τον Απόστολο Κουτρουλό.

5. Μάλιστα πέρα απο τον Απόστολο Κουτρουλό με τα χρώματα της Εθνικής Ενόπλων αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα της και η Ιωάννα Χασιώτη.

6. Παρουσία του Ομοσπονδιακού τεχνικού Μίχαελ Σκίμπε ο αποχαιρετιστήριος χορός της χρονιάς για Βασίλισσες Θράκης

7. Σε μια βραδιά που η συγκίνηση ήταν έκδηλη, καθώς οι Βασίλισσες αποχαιρέτησαν τις Χένεν και Γιασίρα Σολτάνι

8. Το φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου βρήκε τις Βασίλισσες να τερματίζουν στην 5η θέση, η υψηλότερη στην Β’ Εθνική, αν και φέτος οδεύει για να την ξεπεράσει

9. Η περσινή αγωνιστική σαιζόν ολοκληρώθηκε με ένα ξεχωριστό φιλικό για τις Βασίλισσες που αντιμετώπισαν επίλεκτη ομάδα που αποτελούταν απο συγγενείς και φίλους.

10. Πάντως πέρα απο το πρωτάθλημα η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετική και στο Κύπελλο για τις Βασίλισσες που κέρδισαν την Ροδόπη ’87 στον Θρακιώτικο εμφύλιο, αλλά αποκλείστηκαν στην συνέχεια απο τα ισχυρά Τρίκαλα.

11. Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησαν στην έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου οι Βασίλισσες που επέλεξαν οι φανέλες τους να αποτελούν μέρος καμπάνιας κατά του bullying!

12. Με τις Βασίλισσες να έχουν και το 2017 ενεργή δράση εκτός γηπέδων, μετέχοντας δυναμικά στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

13. Πρεμιέρα  στην φετινή αγωνιστική περίοδο με ισοπαλία για τις Βασίλισσες της Θράκης κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

14. Με την πρώτη νίκη της φετινής αγωνιστικής περιόδου να έρχεται στη Νέα Κρήνη για τις Βασίλισσες!

15. Το 2017 έφερε και ενίσχυση στο προπονητικό και διοικητικό τιμ του συλλόγου, με την Αθανασία Κουτσουρίδου να αναλαμβάνει χρέη εκτελεστικού διευθυντή(θυμηθείτε ΕΔΩ) και τον Σίμο Αθανασίου χρέη προπονητή τερματοφυλάκων(θυμηθείτε ΕΔΩ)

16.Απο τις Βασίλισσες Θράκης στην Premier League και την Guiseley FC η Παναγιώτα Παπαϊωάννου! Η επίσημη ανακοίνωση της Guiseley FC για την μεταγραφή της “Βασίλισσας” Παναγιώτας Παπαϊωάννου 

17. Μια επίσης σημαντική αποχώρηση το 2017 για τις Βασίλισσες ήταν αυτή και της Κατερίνας Λισγάρα(θυμηθείτε ΕΔΩ), η οποία μάλιστα έχοντας την θερμή υποστήριξη των συμπαικτριών της παρέλαβε και το πτυχίο απο το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνήε

+1. Παρουσία Ράσταβατς, με πολλές βραβεύσεις και…πάρτι έκπληξη ο Χριστουγεννιάτικος χορός απο τις Βασίλισσες της Θράκης

Share it