Search

Photos: Παρουσία του Ομοσπονδιακού Μίχαελ Σκίμπε ο αποχαιρετιστήριος χορός της χρονιάς για Βασίλισσες Θράκης

Παρουσία του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής μας ομάδας Μίχαελ Σκίμπε και πλήθος κόσμου που έδωσα δυναμικό παρών πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα “Το Κτήμα” ο αποχαιρετιστήριος της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης.

Την εκδήλωση που έδωσαν το παρών πέρα απο τις αθλήτριες της ομάδας, συγγενείς, φίλοι αλλά και η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης, όπως και αρκετοί παίκτες και παράγοντες, προλόγισε ο Υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου Απόστολος Κουτρουλός.

Μετά τον χαιρετισμό ακολούθησαν οι απονομές οπού τιμήθηκαν η Ζωή Βλάχου ως MVP της χρονιάς, αλλά και οι Χένεν Μπουντρί και Γιασίρα Σολτάνι που αποχωρούν απο την ομάδα(Θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα). Ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε, που καλησπέρισε τους παρευρισκόμενους στα Ελληνικά! για να συνεχίσει στα Αγγλικά την σύντομη ομιλία του, για να ακολουθήσει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έδωσε το παρών στην  εκδήλωση.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση επίσης η Αντιδήμαρχος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Αλεξία Γκιρτζίκη, ο γιατρός της Εθνικής ομάδας και γνωστός ξανθιώτης επιστήμονας Γιώργος Γκοδόλιας, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης Νίκος Επιτρόπου ο διαιτητής Super League Χρήστος Γράνας, ο παλιός παράγοντας του ΑΟΞ Νίκος Τσιτσέλης και πολλοί ακόμη ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλοι της ομάδας.

Μάλιστα ο Σκίμπε που το πρωί βρέθηκε στην Κομοτηνή για το Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ(Θυμηθείτε ΕΔΩ) και παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα μας μιλώντας για Σιώπη και Μάνταλο(θυμηθείτε ΕΔΩ), βράβευσε την κορυφαία παίκτρια της ομάδας όπως ψηφίστηκε, Ζωή Βλάχου.

Ο αποχαιρετιστήριος χορός που πραγματοποίησαν οι Βασίλισσες τα είχε όλα κέφι, κλάμα,

Share it