Search

Photos: 65 κλικ απο τη νίκη-πρόκριση της Βασίλισσας της Θράκης κόντρα στην Ροδόπη ’87 για το Κύπελλο Γυναικών

Οι Βασίλισσες της Θράκης ήταν οι μεγάλες νικήτριες στο “Ελ Θράκικο” του Κυπέλλου Γυναικών με την Ροδόπη ’87, με την Κατερίνα Λισγάρα να “πληγώνει” την πρώην ομάδα της  και να δίνει την πρόκριση στις Βασίλισσες.

Η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε σε ένα πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι, με εκατέρωθεν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Το “χρυσό” γκολ της νίκης για την ομάδα της Ξάνθης ήρθε στο 30′ όταν η Λισγάρα εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της φιλοξενούμενης ομάδας έκλεψε την μπάλα και νίκησε απο θέση τετ-α-τετ την Βαδάση δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα της Ξάνθης, καθώς παρά τις φάσεις που υπήρχαν κυρίως στο δεύτερο μέρος το σκορ δεν άλλαξε με τις Βασίλισσες να κερδίζουν με 1-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου με βοηθούς τους Μικρούλη και Νικολάιδου της ΕΠΣ Δράμας. Στην επόμενη φάση η ομάδα της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Βόλος 2004- Τρίκαλα 2011

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Παρσόνογλου, Χατζηαντωνίου, Ευθυμιάδου, Κατσαρού, Παπαδοπούλου, Σολτάνι(76′ Πόρναλη), Λισγάρα, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου(90′ Τοπαλίδου), Βλάχου Χασιώτη(56′ Μαυρομάτη).

ΡΟΔΟΠΗ 87′: Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους(90′ Ψαρίδου), Κακοψήτου(86′ Αντωνοπούλου), Γιαμπούρη, Ιωαννίδου(90′ Χασάν), Γεωργοπούλου, Τσουκαλά, Πατεράκη, Ζαχαριά, Περιβολοπούλου

Share it