Search

Παρουσία Ράσταβατς, με πολλές βραβεύσεις και…πάρτι έκπληξη ο Χριστουγεννιάτικος χορός απο τις Βασίλισσες της Θράκης

Μια υπέροχη βραδιά έζησαν όσοι έδωσαν το παρών στην πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Βασίλισσες της Θράκης στο κέντρο “Το Κτήμα”.

Μάλιστα στην εκδήλωση των κοριτσιών που εκπροσωπούν επάξια την Ξάνθη στις Εθνικές κατηγορίες του Γυναικείου ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα και ντέρμπι κορυφής την Κυριακή(15:00, στο ΔΑΚ με Πανσερραϊκή) τίμησαν και αρκετοί ποδοσφαιρικοί και όχι μόνο παράγοντες του τόπου.

Ενώ υπήρχε και έντονη παρουσία της ΠΑΕ Ξάνθη, με τον προπονητή της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς να δίνει το παρών μαζί με τον Πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου, τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και τον Τιμ Μάνατζερ της ομάδας Κώστα Τσαλίκη, ενώ στην συντροφιά τους ήταν και ο προπονητής της Κ21 της Εθνικής Σερβίας και καλός φίλους τους Σέρβου τεχνικού της Ξάνθης.

Ενώ παρόντες υπήρχαν ακόμη απο ΕΠΣ Ξάνθης, Ορφέα Ξάνθης, Άρη Αβάτου, αρκετές ομάδες αλλά και του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης.

Στα της εκδήλωσης οι Βασίλισσες τίμησαν για την προσφορά του στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο τον Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και της Αθανασία Κρουστάλη και Τασία Λαζαρίδου για την προσφορά τους στον σύλλογο. Όπως φυσικά και στον εμπνευστή και δημιουργό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης, και Υπεύθυνο της ομάδας, Απόστολο Κουτρουλό.

Βέβαια πέρα απο το εορταστικό κομμάτι ενόψει Χριστουγέννων, η εκδήλωσε συνέπεσε με τα γενέθλια της αρχηγού, Ελισάβετ Ναλμπάντη, και έτσι  δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν έκπληξη στην ηγέτιδα της ομάδας.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την εκδήλωση

 

Share it