Search

Photos: Συγκίνηση στον αποχαιρετισμό των Χένεν και Γιασίρα Σολτάνι απο τις Βασίλισσες

Κάτω απο έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα “Το Κτήμα” το αποχαιρετιστήριο πάρτι της χρονιάς για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης.

Πέρα όμως απο αποχαιρετιστήριο για την αγωνιστική χρονιά που έφυγε με τις Βασίλισσες να πραγματοποιούν εξαιρετική σαιζόν, ήταν και για να αποχαιρετίσουν δύο παίκτριες της ομάδας που λόγω συγκυριών αποχωρούν απο την ομάδα.

Ο λόγος για τις Χένεν Μπουντρί-Σολτάνι και την Γιασίρα Σολτάνι, την σύζυγο και την κόρη δηλαδή του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Καρίμ Σολτάνι που μετά απο 4,5 χρόνια αποχαιρετά την πόλη της Θράκης(θυμηθείτε ΕΔΩ).Η εξέλιξη αυτή όπως αντιλαμβάνεται κανείς με την αποχώρηση του Καρίμ που επιστρέφει στην Ολλανδία φέρνει μαζί και την αποχώρηση της οικογένειας του. Ενώ πέρα απο τις Χένεν και Γιασίρα θα αναχωρήσουν όπως είναι φυσιολογικό και τα δύο μικρά αγοράκια της οικογένειας που αγωνιζόταν στην Ακαδημία της Βιστωνίδας.

Η Χένεν και η Γιασίρα έγιναν μέλος της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει οι Βασίλισσες. και όπως αντιλαμβάνεται κανείς τόσο οι ίδιες όσο και τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας ήταν πάρα πολύ συγκινημένα χωρίς να λείπουν και τα δάκρυα.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της γιορτής που είχαν οι Βασίλισσες τιμήθηκαν οι δύο ποδοσφαιρίστριες της ομάδας, με την Γιασίρα Σολτάνι να παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στην ομάδα απο τον πρόεδρο του συλλόγου Διαμαντή Σκουλαρίκη, ενώ το ίδιο συνέβη και με την μαμά Χένεν Μπουντρί που τιμήθηκε απο την Αντιπρόεδρο του συλλόγου.Στέλλα Χατζηκυριακίδου. Με την Χένεν να ευχαριστεί στα Ελληνικά τις συμπαίκτριες της, τον προπονητή Ανέστη Αλεξούδη και τον Υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος Απόστολο Κουτρουλό για όσα υπέροχα έζησαν μέσα στην ομάδα.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο την βράβευση και τον αποχαιρετισμό των κοριτσιών για τις Χένεν και Γιασίρα. Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει και άλλα ρεπορτάζ με στιγμές απο την εκδήλωση.

Share it