Search

Οι κορυφαίες αναρτήσεις του Sportsaddict για το 2017 μήνα προς μήνα!

Μια χρονιά με ευχάριστες αλλά και αρκετές δυσάρεστες στιγμές αποχαιρετούμε σήμερα, μια χρονιά ωστόσο ορόσημο για την ομάδα του Sportsaddict καθώς αποτελεί την χρονιά καθιέρωση της προσπάθειας μας στην συνείδηση των φιλάθλων των τριών νομών της Θράκης, της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, αλλά και φυσικά όλης της χώρας, ως απο τις βασικές του επιλογές για την έγκυρη, έγκαιρη και πάντα αντικειμενική ενημέρωση του.

Με πάνω απο 1,5 εκατομμύριο μοναδικούς χρήστες και σχεδόν 4 εκατομμύρια επισκέψεις, μας δίνουν την ώθηση για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα το 2018, άλλωστε για αυτό τον σκοπό η ομάδα του Sportaddict που ξεκίνησε με τον Βλαδίμηρο, τον Κοσμά, το Νεκτάριο και τον Σταύρο μεγαλώνει συνεχώς έχοντας στο δυναμικό “οπλοστάσιο” του καλούς συναδέλφους και φίλους όπως η Παναγιώτα, ο Γιώργος, ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Θανάσης, ο Νότης, η Μαρία και τόσοι άλλοι καλοί φίλοι που έχουν βοηθήσει στην καθιέρωση του Sportsaddict. Άλλωστε σας έχουμε συνηθίσει απο την πρώτη μέρα που βρήκε η προσπάθεια μας στον “αέρα” πέρα απο αμερόληπτη ενημέρωση, πάντα θέματα με ΟΝΟΜΑ και φυσικά χωρίς “κιτρινισμούς” και θέματα απλά για μερικά κλικ.

Σε αυτό τον ένα χρόνο υπήρχαν πολλές αναρτήσεις είτε ευχάριστες είτε αρκετά δυσάρεστες, που ξεχώρισαν και εμείς συλλέξαμε τις κορυφαίες ανα μήνα και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Αναρτήσεις που πολλές εξ’ αυτών έγινε αντικείμενο συζητήσεις σε όλη την χώρα με πολλά ΜΜΕ να σπεύδουν να τα αναπαράγουν, ευτυχώς κάποιοι λίγοι και χωρίς πηγή. Φυσικά σε αυτές δεν περιλαμβάνουμε αναρτήσεις με χιλιάδες views που έχουν να κάνουν με την LIVE  ενημέρωση σας τόσο στην Γ’ Εθνική όσο και στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των τριών Νομών της Θράκης αλλά αναρτήσεις με ρεπορτάζ.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι αναρτήσεις που εσείς αγαπήσατε μήνα προς μήνα:

Ιανουάριος

Η ξεχωριστή στιγμή της πρώτης επίσημης εμφάνισης με την φανέλα της Ξάνθης του Κωνσταντίνου Κώστα και τα κολακευτικά λόγια του Λουτσέσκου! 

Φεβρουάριος

Απίστευτο, έκαψαν το λεωφορείο του Ορφέα Ξάνθης! Βανδαλισμοί και κλοπές στο γήπεδο του ΑΟΞ!!!

Μάρτιος

Κυπελλούχος Ξάνθης για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Άρης Αβάτου, 2-1 την Αναγέννηση Θαλασσιάς! 

Απρίλιος

Στην Ξάνθη η στάση της επιστροφής – “οδύσσειας” του Παναθηναϊκού! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του SportsAddict! 

Μάιος

Αυτά είναι τα αγαπημένα σας ποδοσφαιρικά ταλέντα σε κάθε νομό της Θράκης!

Ιούνιος

Με έντονο ποδοσφαιρικό χρώμα πάντρεψε τον αδερφό του Κώστα ο Βασίλης Τοροσίδης(+photos) 

Ιούλιος

Με Γλυκερία, Βανδή και Παπαρίζου η φετινή Γιορτή Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη!

Αύγουστος

Ο Θρακιώτης μέλος της ΠΑΕ Ξάνθη που τιμήθηκε ως “ήρωας” απο τον Αντιστράτηγο Καμπά!!!

Σεπτέμβριος

Ο αγώνας 10χλμ. του Run Greece Αλεξανδρούπολης 2017 σε εικόνες! (photos) 

Οκτώβριος

Πένθος σε ΑΕΔ & Εθνικό, «έφυγε» ξαφνικά η μητέρα των αδερφών Θάνου 

Νοέμβριος

Πήρε το Ξανθιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής με Ορφέα και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση ο Άρης Αβάτου!(+pics) 

Δεκέμβριος

Mε μεγάλη επιτυχία το Gala των “Βραβείων της Χρονιάς” στην Κομοτηνή! Λεχούδης και Ηρόδικος τα αθλητικά βραβεία της χρονιάς!!!(+pics) 

Share it