Search

Mε μεγάλη επιτυχία το Gala των “Βραβείων της Χρονιάς” στην Κομοτηνή! Λεχούδης και Ηρόδικος τα αθλητικά βραβεία της χρονιάς!!!(+pics)

Διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής με απόλυτη επιτυχία το φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Gala των “Βραβείων της Χρονιάς” στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην REX) στην Κομοτηνή, μια διοργάνωση από την οποία δεν μπορούσε να λείψει και να μην την υποστηρίξει το SportsAddict!

Σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον σύλλογο ΔΑΔΑΑ (Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων, παιδιών και ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό & Asperger Ν. Ροδόπης), και διοργανώθηκε εξαιρετικά από τον τηλεοπτικό σταθμό R-Channel και από τις “Γυναίκες της Κομοτηνής”, και κατά την οποία έδωσαν το παρόν πλήθος κόσμου, βραβεύτηκαν οι πιο δυναμικοί, πετυχημένοι και ευφυείς άνθρωποι της Κομοτηνής που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν για το ήθος, το έργο, τη δράση, αλλά και τη δουλειά τους το 2017, μερικοί εκ των οποίων αναδείχθηκαν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία ο κόσμος είχε την δυνατότητα να ψηφίσει.

Όσον αφορά τα αθλητικά βραβεία, τον τίτλο του καλύτερου αθλητή της χρονιάς κέρδισε ο μπασκετομπολίστας του ΓΑΣ Κομοτηνή, Κίμων Λεχούδης, ενώ το βραβείο της καλύτερης ομάδας για το έτος που διανύσαμε κατέληξε στον αθλητικό σύλλογο ατόμων με αναπηρία “Ηρόδικος”.

Βέβαια να σημειώσουμε πως αρνητική εντύπωση και συζητήσεις προκάλεσε το γεγονός, πως το SportsAddict ήταν το μοναδικό Θρακιώτικο και μεγάλης δυναμικής αθλητικό site που κάλυψε την λαμπερή και αξιέπαινη αυτή  εκδήλωση. Σύσσωμη η ομάδα του Sportsaddict θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές, και σε όσους συνετέλεσαν στην διεξαγωγή αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης, και παράλληλα να ευχαριστήσει που αποτέλεσε και το δικό μας μέσο ως χορηγός επικοινωνίας κομμάτι αυτή της μεγάλης φιλανθρωπικής δράσης.

Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με επιπλέον ρεπορτάζ αλλά και φωτορεπορτάζ.

Share it