Στην Ξάνθη η στάση της επιστροφής – “οδύσσειας” του Παναθηναϊκού! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του SportsAddict!

Η επιστροφή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες, με την αποστολή  των “πράσινων” να κάνει στάση για φαγητό στην Ξάνθη!

Συγκεκριμένα η κουρασμένη από το ταξίδι, το οποίο έχει συνέχεια και συγκεκριμένα περίπου άλλες 7 -8 ώρες μέχρι την Αθήνα, αποστολή της ελληνικής ομάδας κατέλυσε στην ταβέρνα «Το Κτήμα» στο 4ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους. Εκεί, παίκτες και τεχνικό τιμ, απόλαυσαν ένα εξαιρετικό γεύμα που ετοίμασαν οι άνθρωποι του εστιατορίου και παρά την κούραση τους, αλλά και την στενοχώρια τους από τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα, δέχτηκαν ευγενέστατα να βγουν φωτογραφία με όποιους τους το ζήτησαν.

Στην ταβέρνα πέρα απο του ιδιοκτήτες Παναγιώτη και Τάσο Κουμουλίδη βρισκόταν ο πρόεδρος του Ερμή Μάνδρας Κώστας Μπαμπαρόπουλος, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, όπως και άλλοι που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Μπουρούσης “έκλεψε” τις εντυπώσεις, ενώ στις αποκλειστικές φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω πέρα απο τον Έλληνα σέντερ μαζί με τους παρευρισκομένους φωτογραφήθηκαν και οι Νικ Καλάθης, Τζέιμς Γκίστ και Νίκος Παππάς.

Το γεύμα κέρασε ο φροντιστής της ομάδας Παρασκευάς Δερμάνης που λίγες μέρες πριν είχε τα γενέθλια του. Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με λεωφορείο στην πρωτεύουσα μετά από απόφαση του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του SportsAddict:

 

Share it