Search

Pre Game: Εμπρός και για το Κύπελλο παιδιά! (15:00 LIVE)

Η πιο μεγάλη στιγμή της νέας εποχής του Πανθρακικού, μέχρι την επόμενη, έφτασε!

Οι πράσινοι βρίσκονται από χθες στη Κρήτη, όπου σε λίγες ώρες από τώρα αντιμετωπίζουν τον Αλμυρό Γαζίου, στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της, πραγματοποιώντας την τελευταία προπόνηση χθες το μεσημέρι, σε Κρητικό έδαφος. (Θυμηθείτε την 20μελή αποστολή του Πανθρακικού ΕΔΩ). Από την άλλη δεν έλειψαν τα απρόοπτα για τον Αλμυρό, με τον κόουτς Παπαματθαιάκη να μην υπολογίζει σε δύο παίκτες του. (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο Πανθρακικός έφτασε στο σημερινό ματς έχοντας αποκλείσει την Αλεξανδρούπολη στην 1η φάση, περνώντας άνευ αγώνα από την 2η φάση και παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό στην 3η κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Ο Αλμυρός επικράτησε με 2-5 του Αετού Λουτρών στην 1η φάση, με 1-0 του Απόλλων Ευπαλίου στη 2η και με 3-1 της Ελασσόνας στη 3η.

Οι Κομοτηναίοι βρίσκουν σήμερα στην Κρήτη και δύο παλιούς γνωστούς, τον Μανώλη Παπαματθαιάκη (θυμηθείτε ΕΔΩ) και τον Νίκο Κατσικοκέρη (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο στόπερ του Πάνθραξ Άγγελος Λειβαδιώτης, δήλωσε από την πλευρά του πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για την πρόκριση (θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ η ομάδα του Αλμυρού απηύθυνε γενικό κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό για δυναμική παρουσία στην αναμέτρηση (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Να σημειωθεί πως από χθες ο Πανθρακικός έμαθε τον αντίπαλό του και στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (θυμηθείτε ΕΔΩ), εφόσον με το καλό ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο του Αλμυρού Γαζίου, σε ένα ματς στο οποίο οι διαιτητές ορίστηκαν από τους γειτονικούς νομούς Χανίων και Λασιθίου (θυμηθείτε ΕΔΩ)

Τέλος να αναφέρουμε πως ο αγώνας θα έχει και ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το Grandsport.

Share it