Search

Οι αναμνήσεις του Πανθρακικού από τον πρώην παίκτη του και προσεχώς αντίπαλό του Μανώλη Παπαματθαιάκη

Η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον αγώνα με τον Αλμυρό Γαζίου στη Κρήτη για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται, με τους πράσινους να βρίσκουν μπροστά τους και παλιούς γνώρισμους.

Συγκεκριμένα πέραν του Νίκου Κατσικοκέρη, ο Πάνθραξ θα βρεθεί αντιμέτωπος και με έναν ακόμη πρώην παίκτη του και νυν προπονητή του Αλμυρού, τον Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Οι πράσινοι με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκαναν μια αναδρομή στο παρελθόν και στις εποχές που ο προαναφερόμενος αγωνιζόταν για την ομάδα της Κομοτηνής, με τον Γιώτη Ξενοδοχίδη και τον Σάκη Σκουλή. Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα αντιμετωπίσει τον Αλμυρό Γαζίου Ηρακλειου που με προπονητή τον πρώην παίκτη του Πανθρακικου Μανώλη Παπαματθαιάκη, με ανατροπή στο β’ μερος επικράτησε με 3-1 της Ελασσόνας

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου πέρασε από την πόλη μας ως φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και τίμησε την φανέλα με τον πυρσό στο σημείο της καρδιάς. Συγκεκριμένα, αποτέλεσε συμπαίχτης του νυν αντιπροέδρου της ομάδας κ. Γιώτη Ξενοδοχίδη και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας κ. Σάκη Σκουλή, με τους οποίους του συνδέεται με μακροχρόνια φιλία.
Στη φωτογραφία, ο Παπαματθαιάκης βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον Σάκη Σκουλή.
«Τώρα θα παίξουμε με τον Πανθρακικό μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου πριν από πολλά χρόνια και θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε. Αν το καταφέρουμε από κει και πέρα θα χαρούμε πραγματικά την διοργάνωση» δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ελασσόνα.”

Share it