Search

Ν. Κατσικοκέρης: «Έχω όμορφα συναισθήματα για τον Πανθρακικό

Ο Αλμυρός αντιμετωπίζει στο Γάζι την Κυριακή τον Πανθρακικό για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας και ο Νίκος Κατσικοκέρης μίλησε στο grandsport για το πέρασμα του από την ομάδα της Θράκης, αλλά και την πορεία των «πορτοκαλί».

Ο έμπειρος επιθετικός αρχικά μίλησε για την πορεία του Αλμυρού στην διοργάνωση τονίζοντας ότι με βάση τις κληρώσεις είναι αναμενόμενη η παρουσία του στην 4η φάση του θεσμού. Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανθρακικό, λέγοντας πως έχει όμορφα συναισθήματα από το πέρασμα του στην ομάδα, ενώ ευχήθηκε να επιστρέψει άμεσα στην Super League. Τέλος μίλησε για τον στόχο του Αλμυρού στην διοργάνωση τονίζοντας πως θα παλέψουν άπαντες για την πρόκριση την Κυριακή και στην συνέχεια να κοιτάξουν να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την πορεία του Αλμυρού μέχρι τώρα στην διοργάνωση: «Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας βάση των κληρώσεων και των ομάδων που αντιμετωπίσαμε νομίζω ήταν αναμενόμενη να κερδίζουμε και να προχωρήσουμε στο θεσμό αυτό, μιας και έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και καλό προπονητή».

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει μια πρώην ομάδα του: «Έχω πολύ όμορφα συναισθήματα από αυτή την ομάδα ! Η ομάδα όταν έπαιζα εγώ ήταν στην Α εθνική και όλη η πόλη ήταν στο πλευρό του Πανθρακικού κάτι που μας  γέμιζε αισιοδοξία και ψυχολογία για να αγωνιζόμαστε! Έχω μόνο φίλους εκεί και εύχομαι η ομάδα να ξαναφτάσει στην πρώτη κατηγορία».

Για τον στόχο του Αλμυρού στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας: «Ο στόχος μας για τώρα είναι την Κυριακή καταφέρουμε να πάρουμε άλλη μια νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας στηρίξει ξανά. Μετά θα πρέπει να περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο για να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το θεσμό».

Share it