Search

Υποψήφια Ομάδα της χρονιάς: Ηρόδικος Κομοτηνής

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Μία από τις 12 υποψήφιες για Ομάδα της χρονιάς είναι και ο Ηρόδικος Κομοτηνής! Ο αθλητικός σύλλογος ατόμων με αναπηρία, με δραστηριότητα σε Μπάσκετ, Μπάντμιντον και Κολύμβηση, έχει συγκεντρώσει πολλές διακρίσεις τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αθλήματα για την Θράκη!

Αρχής γενομένης από το νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ, το οποίο στην πρώτη χρονιά παρουσίας του, πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία, τερματίζοντας στην έκτη θέση του ομίλου του, πετυχαίνοντας μάλιστα και τις δύο πρώτες του νίκες, με την συνέχεια να αναμένεται ακόμα καλύτερη! Μάλιστα να τονίσουμε πως ο Ηρόδικος σε συνεργασία με την ΟΣΕΚΑ συνδιοργάνωσαν στην Κομοτηνή, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διεθνές τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με την παρουσία των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας!

Όσον αφορά το μπάντμιντον και συγκεκριμένα το parabadminton και εκεί ο Ηρόδικος είχε σημαντικές διακρίσεις! Σπουδαία ήταν η στιγμή κατά την περασμένη σεζόν όταν ο σύλλογος της Κομοτηνής συνδιοργάνωσε το αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κομοτηνή, αποδεικνύοντας πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου! Μάλιστα και η συγκομιδή των αθλητών του ήταν μια από τις κορυφαίες, αφού συγκέντρωσαν δύο χρυσά μετάλλια και πολλά ασημένια!

Τέλος σχετικά με το τμήμα κολύμβησης ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο! Οι αθλητές του Ηρόδικου, πολλοί εξ αυτών παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Δήμος Μιχαλεντζάκης, ο Δημήτρης Καρυπίδης και η Ευθυμία Γκουλή, σαρώνουν σχεδόν τα πάντα στο πέρασμά τους! Ενδεικτικά, Καρυπίδης και Γκουλή κατέκτησαν την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικό, στην 12η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πτολεμαΐδας στις 28 και 29 Μαΐου 2018, οι αθλητές του συλλόγου της Κομοτηνής συγκέντρωσαν συνολικά 20 χρυσά μετάλλια, ενώ Μιχαλεντζάκης και Γκουλή κατέκτησαν πρωτιές και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμΕΑ του ΟΑΚΑ.

Επίσης δεν μπορούσε κανείς να παραλείψει και τα πέντε μετάλλια που κατέκτησαν οι προαναφερθέντες αθλητές, πρόσφατα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Δουβλίνου, με τον Μιχαλεντζάκη να κατακτά δύο χρυσά,  τον Καρυπίδη δύο χάλκινα και την Γκουλή άλλη μια τρίτη θέση.

Τέλος να σημειώσουμε πως Μιχαλεντζάκης και Καρυπίδης του Ηρόδικου Κομοτηνής, βραβεύτηκαν από την Ελληνική Παραολυμπιακή επιτροπή, όντας ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές με εδικές ανάγκες για το 2017!

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Ηρόδικο Κομοτηνής και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it