Search

Άκρως θετική η παρουσία του Ηρόδικου Κομοτηνής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα parabadminton!

Με δύο πρωτιές και αρκετές δεύτερες θέσεις ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα Αντιπτέρισης για ΑΜΕΑ, ο συνδιοργανωτής  Ηρόδικος Κομοτηνής κερδίζοντας πανάξια τα χαμόγελα όλων των ,όσο αναφορά την επιτυχημένη διοργάνωση αλλά και τις επιτυχίες των αθλητών του!

Συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής, βρέθηκαν αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έμειναν όλοι τους ικανοποιημένοι από την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση των ανθρώπων του συλλόγου αλλά και από τις δυνατότητες πρόσβασης των εγκαταστάσεων του Δήμου Κομοτηνής από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στα αποτελέσματα των αγώνων τώρα, τα παιδιά του Ηρόδικου έδειξαν πολύ καλά δείγματα.

Στο Απλό Ανδρών στην κατηγορία WH1 οι τρεις αθλητές του συλλόγου Παπαδόπουλος, Πολυχρονιάδης και Μπάλογλου κατέκτησαν αντόστοιχα και τις 3 πρώτες θέσεις!

Το χρυσό μετάλιο κατέκτησε ο Θανάσης Πολυχρονιάδης στο διπλό ανδρών WH  max 3 point ενώ στην ίδια κατηγορία Σαουλίδης και Μπάλογλου πήραν την 2η θέση!

Πέρα από τις κατηγορίες αυτές,  η Σεμιχά Ριζάογλου κέρδισε την δεύτερη θέση στην αγωνιστική κατηγορία WH1, ο Σαουλίδης επίσης πήρε την ίδια θέση στο βάθρο για την WH2 κατηγορία,  ενώ για το μικτό διπλό και πάλι η Σεμιχά πήρε την 2η θέση μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Share it