Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

2020: Οι 10 αναρτήσεις που διαβάσατε περισσότερο στο SportsAddict τη χρονιά που φεύγει!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο τέλος της χρονιάς, το SportsAddict.gr σας παρουσιάζει τις αναρτήσεις που διαβάστε περισσότερο.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς στις πρώτες θέσεις βρίσκονται θέματα που δεν αφορούν τον αθλητισμό, αλλά τον κορονοϊό, καθώς ήταν το θέμα που μονοπώλησε στο 2020, με το SA να σας ενημερώνει καθημερινά για τα όσα συμβαίνουν.

Τα περισσότερα views είχε δυστυχώς μία δυσάρεστη είδηση και συγκεκριμένα ο χαμός του Γιάννη Τριάντη, φύλακα του κλειστού γυμναστηρίου «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης και αδερφός του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως μεταξύ των 10 πιο πολυδιαβασμένων δημοσιεύσεων που σας παρουσιάζουμε παρακάτω, δεν συμπεριλαμβάνονται αναρτήσεις όπως οι live ενημερώσεις για πρωταθλήματα και οι ψηφοφορίες για τους κορυφαίους των Ξάνθη, Εθνικού, Πανθρακικού και Ορεστιάδας που συγκέντρωσαν μεγάλο κοινό και βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας.

Αναλυτικά λοιπόν οι 10 αναρτήσεις με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ξεκινώντας από αυτήν με την πιο μεγάλη και καταλήγοντας σε εκείνη με την πιο μικρή είναι οι εξής:

Σοκ και θλίψη στην Αλεξανδρούπολη: «Έφυγε» ο φύλακας του “Μ. Παρασκευόπουλος” Γιάννης Τριάντης

Χάος στον Έβρο: Έφοδος των μεταναστών για να σπάσουν το μπλόκο των αστυνομικών!(pics+video)

Θλίψη στην ΕΠΣ Θράκης και την ΕΠΣ Καβάλας! “Κοιμήθηκε” μόλις στα 26 του χρόνια ο Μάνος Καζαντζόγλου!

Σκέψεις για άνοιγμα των συνόρων με Τουρκία και Βουλγαρία στα τέλη Μαΐου

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα στην Ξάνθη! Σε κατ’οίκον περιορισμό γυναίκα με ήπια συμπτώματα

Photos: Εικόνες ντροπής στα αποδυτήρια της Ξάνθης με φθορές απο ανθρώπους της Λάρισας!!!

Μεγάλη νίκη για Ένωση, ιστορικό διπλό για Ηρακλή Ζυγού, ισόπαλο το Ξανθιώτικο ντέρμπι! Τα αποτελέσματα της 23ης αγ. και η βαθμολογία!!!

Ανέστης Τσετινές: Η μεγάλη επιστροφή που σηματοδοτεί την αλλαγή που έρχεται στον ΑΟΞ!

“Κλείδωσε” ο νεός 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής με 3 ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας και Ελπίδα Σαπών αλλά χωρίς Κιλκίς!

Μεγάλο διπλό για Ορφέα Ξάνθης, εντός έδρας ήττες απο τους πρωτοπόρους για τους Θρακιώτες! Τα αποτελέσματα της 18ης αγ. και η βαθμολογία!

Share it