Search

Photos: Εικόνες ντροπής στα αποδυτήρια της Ξάνθης με φθορές απο ανθρώπους της Λάρισας!!!

Εικόνες ντροπής και ασεβειας προς τους οικοδεσπότες τους επέδειξαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Λάρισα, που μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη και την ήττα με 2-1 προχώρησαν σε βανδαλισμούς στους χώρους των αποδυτηρίων.

Οι αποκλειστικές εικόνες του Sportsaddict απο τον χώρο των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων μιλούν απο μόνες τους με σπασμένες πόρτες απο τα αποδυτήρια των φιλοξενουμενων, τον χώρο του φιλοξενούμενου προπονητή αλλά και εντός αποδυτηρίων οπού οι φιλοξενούμενοι πέρα απο της πόρτες “ξέσπασαν” ακόμη και σε ένα κλιματιστικό που  υπήρχε στον χώρο αλλά και στις τουαλέτες.

Εικόνες που πραγματικά σοκάρουν με τους φιλοξενούμενους κυριολεκτικά να κλωτσούν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Και μάλιστα το άκρως αδιανόητο είναι πως την ίδια ώρα που ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας κατά την αποχώρηση του μιλούσε για απαράδεκτη φιλοξενία της Ξάνθης, άνθρωποι της ομάδας προκαλούσαν φθορές στους χώρους των αποδυτηρίων της Ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Οι ζημιές και φθορές μετά απο παρότρυνση των ανθρώπων της Ξανθιώτικης ΠΑΕ που είδαν σοκαρισμένοι τα διαλυμένα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας καταγράφηκαν και απο τους παρατηρητές της Super League

Share it