Search

Ο απολογισμός της 20ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 22 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έφυγε με το διπλό από τον Ίασμο στο ντέρμπυ κορυφής, η Αναγέννηση Παγουρίων βρίσκεται πλέον μόλις ένα βήμα πριν την εξασφάλιση των play-off, εύκολη νίκη κατέκτησε η Ελπίδα Σαπών, έσωσε την ισοπαλία ο Πανθρακικός, καταδικαστική εντός έδρας ήττα για την Βιστωνίδα Κοπτερού, εκκωφαντική πεντάρα για την Δόξα Προσκυνητών.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Βιστωνίδα Κοπτερού-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 3-4

Σε ένα τρελό ματς στο Κοπτερό ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων έφυγε με το διπλό από την έδρα της Βιστωνίδας επικρατώντας με 3-4, φέρνοντας έτσι το Κοπτερό σε πολύ δύσκολη θέση στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στα play-off. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3 (6′ Χατζόγλου Σερδάρ, 30′ Παπαοικονόμου, 64′ Αχμέτ Ιμπραχήμ), στην συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 σε δύο λεπτά με τα τέρματα των Θεοδωρίδη στο 70′ και Πρίφτη στο 72′, ενώ ο Βαϊόπουλος στο 80′ έκανε το 2-4 πριν ο Θεοδωρίδης και πάλι διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 85′.

Ορφέας Στρύμης-Ελπίδα Σαπών 0-4

Την παρουσία της στα play-off εξασφάλισε η Ελπίδα Σαπών μετά το 0-4 επί του Ορφέα Στρύμης. Χατ τρικ πέτυχε ο Μπόζης (7′, 81′, 90′), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Καροτενούτο από το 5′.

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Γρατινής 3-0

Μια πολύ σπουδαία νίκη κατέκτησε η Αναγέννηση Παγουρίων επί της Δόξας Γρατινής και βρίσκεται πλέον μόλις ένα βήμα πριν την είσοδο στην εξάδα. Ο Πασχάλης άνοιξε το σκορ στο 7′, ο Μαυράκης έκανε το 2-0 στο 88′ και ο Κεφής σημείωσε το 3-0 στο 90′.

Ορφέας Ξυλαγανής-ΑΠΣ Πανθρακικός 1-1

Άφησε βαθμούς στην Ξυλαγανή ο Πανθρακικός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον τοπικό Ορφέα. Ο Γεωργιάδης στο 43′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Γρίβας στο 80′ ισοφάρισε στο τελικό σκορ.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-1

Μια πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επί του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στο μεγάλο ντέρμπυ κορυφής, υποχρεώνοντας τους γαλανόλευκους στην πρώτη τους ήττα. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Σώστη 5-0

Μια Δόξα Προσκυνητών από τα παλιά, επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της Δόξας Σώστη ανεβαίνοντας στους 13 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε ο Αθανάσαρος στο 2′, στο 15′ ο Μποντρότσος έκανε το 2-0, στο 70′ και πάλι ο Αθανάσαρος έκανε το 3-0, στο 84′ ο Κατσιάκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 90′ ο Τριαντόπουλος σκόραρε για το τελικό 5-0.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it