Search

Photos: Μάγκας Ορφέας “απέδρασε” με μεγάλο διπλό απο το Οφρύνιο!

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ορφέας Ξάνθης που πέτυχε μεγάλη νίκη στο Οφρύνιο επί του Αετού Ορφανού.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και παρότι βρέθηκε να χάνει απέδωσε τρομερό ποδοσφαίρου πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη επί του Αετού. Οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας μπήκαν πολύ δυνατά σκόραραν με τον Ξαντινίδη όμως το τέρμα του επιθετικού του Ορφέα στο 10′ ακυρώθηκε, με την ομάδα της Ξάνθης να έχει νέα καλή στιγμή στο 17′ με τον Πασχαλάκη.

Πάνω που οι ξανθιώτες έδειχναν να είναι καλύτεροι οι γηπεδούχοι κατάφερνα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να κάνουν το 1-0 στο 20′ με τέρμα του Παυλίδη. Με τους ξανθιώτες να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν πριν το φινάλε του πρώτου μέρους όταν στο 42′ μετά απο σέντρα του Πασχαλάκη ο Ξαντινίδης έπιασε το σουτ με τον Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού να παίρνει το ριμπάουντ απο την απόκρουση του Χατζηνικολή και με σουτ εντός περιοχής να κάνει το 1-1 που ήταν και στο σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ορφέα ήταν απολαυστικοί και κυρίαρχοι στο ματς καταφέρνοντας να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το προβάδισμα όταν στο 58′ μετά απο κόρνερ του Τορομανίδη ο Χίντ Ιμέρ με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους Ξανθιώτες, ενώ στο 70′ ο Θόδωρος Τορομανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα κάνοντας το 3-1.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν έχασαν καλή στιγμή με τον Κωνσταντίνου που σταμάτησε ο Ρούφος, και εν τέλει το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να μειώσουν στο τελικό 2-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δουμάνη στο 88′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Διαμαντή και Τερζόπουλο όλοι τους της ΕΠΣ Έβρου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Χατζηνικολής, Καλαϊτζίδης, Καπατζής, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ελέζι(89′ Μήττας), Δεληγιώργης(60′ Κωνσταντίνου), Παυλίδης Γ., Δουμάνης, Μαυρίδης(46′ Σαββατιανός).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χιντ Ιμέρ(86′ Καραγκιόζης Β.), Χασάνογλου, Κατρανίτσας, Ξαντινίδης(80′ Καραγκιόζης Γ.), Μακράκης, Μαυρόπουλος, Πασχαλάκης, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδης(90+’ Ζυγκολάρι), Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(75′ Μπουνταγκίδης).

Share it