Search

Στα σκαριά η επανεμφάνιση τριών ακόμη συλλόγων στην ΕΠΣ Θράκης

Μετά τη Νέα Δόξα Υφαντών, τον ΑΟ Μύστακα, τον ΑΟ Φιλία Κομοτηνής και τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, τρεις ακόμη σύλλογοι της ΕΠΣ Θράκης ετοιμάζονται για την επανεμφάνισή τους στα Πρωταθλήματα της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Νέα Καλλίστη, τον Φιλαθλητικό και την Βιστωνίδα Κοπτερού, ομάδες που εδώ και μερικές σεζόν έλειψαν από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η Νέα Καλλίστη αγωνίστηκε για τελευταία φορά τη σεζόν 2016-17 στη Β’ ΕΠΣ Θράκης, τερματίζοντας στη 13η θέση της βαθμολογίας. Η ιστορική Βιστωνίδα Κοπτερού από την άλλη βρέθηκε στην Α’ κατηγορία τη σεζόν 2018-19 τερματίζοντας στη 10η θέση που είχε σαν αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της, ενώ τέλος ο Φιλαθλητικός φαίνεται πως επιστρέφει, μετά από μόλις έναν χρόνο απουσίας, καθώς η τελευταία του παρουσία ήταν τη σεζόν 2021-22 στη Β’ ΕΠΣ Θράκης, όπου και τερμάτισε στη 4η θέση, ανάμεσα σε 6 ομάδες.

Μπορεί βέβαια η επανεμφάνιση της Βιστωνίδας Κοπτερού να τίθεται ακόμα εν αμφιβόλω και να μην είναι προς το παρόν σίγουρη, όπως δηλαδή στις περιπτώσεις της Νέας Καλλίστης και του Φιλαθλητικού, ωστόσο το προσεχές διάστημα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις-αποφάσεις. Άλλωστε βρισκόμαστε ακόμα έναν μήνα μακριά από τη λήξη της προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής.

Φαίνεται πάντως πως μετά από αρκετά χρόνια το “ισοζύγιο” μεταξύ των ομάδων που επιστρέφουν και αυτών που θα απουσιάσουν από τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, θα είναι κατά πολύ θετικό.

Share it