Search

Κατεβάζει και πάλι ανδρική ομάδα στην ΕΠΣ Θράκης ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής με προπονητή τον Ρομπέρ

Την επανενεργοποίηση του ανδρικού τμήματος της ακαδημίας του επισημοποίησε ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Περιφέρειας ΑΜΘ, η οποία μάλιστα κατέκτησε και τον τίτλο στο νέο τουρνουά που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια στο τέλος της σεζόν 2022-23, θα συμμετάσχει εκ νέου στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης και συγκεκριμένα στη Β’ κατηγορία και με ανδρικό τμήμα.

Συγκεκριμένα η σεζόν 2018-19 ήταν η τελευταία που η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκε στην Β’ ΕΠΣ Θράκης καταλαμβάνοντας τότε την 4η θέση, ενώ την επόμενη χρονιά ακολούθησε η συνεργασία με τον ΠΑΟ Κοσμίου, με την συμμετοχή κοινής ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Προπονητής των ασπρόμαυρων σε αυτή τη νέα προσπάθεια θα είναι ο Μπερτράν Ρομπέρ, του οποίου η έναρξη της συνεργασίας με την ακαδημία, ανακοινώθηκε προ ολίγων ημερών. Ο Γάλλος παλαίμαχος χαφ μετά το τέλος της καριέρας του, έχει ήδη πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική και πλέον ετοιμάζεται για τα επόμενα, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως θα φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα, καθώς να μη λησμονείται το γεγονός πως υπήρξε και ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Βοηθός του θα είναι ο επί σειρά ετών προπονητής σε διάφορα τμήματα της ακαδημίας, Ανέστης Σπυριάδης, ενώ το τιμ ολοκληρώνουν ο Σωκράτης Βοσνίδης, ως προπονητής τερματοφυλάκων και ο Σάββας Ισαακίδης ως υπεύθυνος του τμήματος.

Αναλυτικά:

“Ως Διοίκηση είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμμετοχή του Ανδρικού τμήματος του Συλλόγου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ.

➡️Θα δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα στους αθλητές της Ακαδημίας μας κατά την διάρκεια της χρονιάς να αγωνιστούν στο Ανδρικό τμήμα.
➡️Προπονητικό επιτελείο Ανδρικής Ομάδας
✔️Προπονητής: Μπερτράντ Ρομπέρ
✔️Προπονητής Φ.Κ: Σπυριάδης Ανέστης
✔️Προπονητής Τ/Φ: Βοσνίδης Σωκράτης
✔️Υπεύθυνος Ανδρικού Τμήματος: Ισαακίδης Σάββας”

Share it