Search

Στις 6 Αυγούστου η πρώτη προπόνηση του ΑΟΞ! Το ρόστερ της ομάδας μέχρι τώρα

Με ανακοίνωση του ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης έκανε γνωστό πως την Κυριακή 6 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο γήπεδο ΑΟΞ θα ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας στην προσπάθεια επανεκκίνησης που κάνει ο σύλλογος.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει φυσικά παρουσία κόσμου με τον ΑΟΞ να καλεί τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο να δώσουν βροντερό παρών ώστε “να φωνάξουμε για τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και για την φανέλα μας, να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι η ομάδα μας γύρισε και είναι δυνατή, με φωνή και ψυχή να διεκδικήσει την θέση που της αρμόζει !”

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

👉🔴⚪Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει πως την επόμενη Κυριακή 6 Αυγούστου και ώρα 19:00 η ομάδα μας… επιστρέφει στο σπίτι της. Επιστρέφει στο “πατρικό” της !
👉🔴⚪ Πραγματοποιείται η πρώτη προπόνηση του συλλόγου μας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ! Σε μια ιστορική συγκυρία με την επανεκκίνηση του ΑΟΞ να συνδυάζεται με την επιστροφή μας στο γήπεδο που μας ανήκει !
👉🔴⚪ Καλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ξάνθης την Κυριακή στις 19:00 και συγκεκριμένα στην Θύρα 3 του γηπέδου ΑΟΞ να φωνάξουμε για τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και για την φανέλα μας, να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι η ομάδα μας γύρισε και είναι δυνατή, με φωνή και ψυχή να διεκδικήσει την θέση που της αρμόζει !
👉🔴⚪ Στηρίζουμε όλους τους Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές και τους δείχνουμε με την φωνή μας σε ποια ομάδα ήρθαν να παίξουν !
👉🔴⚪ Εβδομάδα πρώτης προπόνησης ! Η εβδομάδα της επιστροφής του κόσμου στο γήπεδο μας ! Στο γήπεδο του ΑΟΞ !

Το τεχνικό τιμ και το ρόστερ του ΑΟΞ έως τώρα

Πάμε όμως να δούμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μια και έως την πρώτη αναμένεται να αποκτηθούν ακόμα 4-5 ποδοσφαιριστές τουλάχιστον, πως διαμορφώνεται το ρόστερ της ομάδας. Θυμίζουμε φυσικά πως προπονητής της ομάδας θα είναι ο Χρήστος Μαλαδένης με άμεσο συνεργάτη τον Ανέστη Αλεξούδη, Γενικός Αρχηγός θα είναι ο Παναγιώτης Καμαράκης με άμεσο συνεργάτη και συνδετικό κρίκο με την Διοίκηση τον Δημήτρη Βούλκο και φυσικά Τεχνικός Διευθυντής της  ομάδας θα είναι ο Νίκος Κεχαγιάς

Πάμε τώρα στους παίκτες, με την σειρά που ανακοινώθηκαν και παρακάτω θα σας τους παρουσιάσουμε ανάλογα την θέση: Αντώνης Χαριτίδης, Παναγιώτης Αραμπατζής, Αδάμ Ανηπαρόπουλος, Βασίλης Λαζαρίδης, Μιχάλης Μαλαδένης, Θεόδωρος Κατσαούνης, Χρήστος Σπυριδωνίδης, Γιώργος Φλώρος, Απόστολος Κιαχίδης, Χρήστος Κρυστάλλης, Χρόνης Μοσχόπουλος, Βαγγέλης Μαλαδένης, Βασίλης Παππάς, Ραφαήλ Μαλαδένης, Κώστας Μπουρλόγλου.

Στην λίστα υπάρχουν κατά βάση αρκετοί μέσοι και μεσοεπιθετικοί δείγμα του πως πέρα από 2-3 πρωτοκλασάτες μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν στο επιθετικό κομμάτι από εκεί και πέρα το βάρος έχει πέσει στην στελέχωση των τερματοφυλάκων που για την ώρα υπάρχει μόνο ο Αραμπατζής αλλά και στην άμυνα οπού δεδομένα θα αποκτηθούν ακόμα τουλάχιστον 3-4 παίκτες

Share it