Search

Ο πρωταθλητής με τον Άρη Πετεινού, Γιώργος Φλώρος η 8η μεταγραφή του ΑΟΞ!

Μετά την απόκτηση των Αντώνη Χαριτίδη, Παναγιώτη Αραμπατζή, Αδάμ Ανηπαρόπουλο, Βασίλη Λαζαρίδη, Μιχάλη Μαλαδένη, Θοδωρή Κατσαούνη και Χρήστο Σπυριδωνίδη ο ΑΟΞ ολοκλήρωσε και την 8η μεταγραφή του κάνοντας μάλιστα την έκπληξη με την απόκτηση του Γιώργου Φλώρου που προέρχεται από μια μαγική διετία στον Πετεινό με ντάμπλ πρόπερσι και πρωτάθλημα σε συνδυασμό με άνοδο στην Γ’ Εθνική πέρσι.

Ο Γιώργος Φλώρος είναι γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου του 1993 και μετά από εξαιρετικές σεζόν σε ΑΕ Ευμοίρου, ΑΕΚ Κυψέλης, Ορφέα Νέα Αμισσού και Αστέρα Μαγικού το 2017 πήρε μεταγραφή στον Άρη Πετεινού την φανέλα του οποίου φόρεσε για μια γεμάτη εξαετία με πολλές συμμετοχές, αρκετά γκολ και πολλές περισσότερες ασίστ με απαράμιλλο πάθος σε όποια θέση και αν χρειάστηκε να αγωνιστεί

Μετά από μια μαγική όμως διετία που τα έζησε όλα πήρε την απόφαση να μην ακολουθήσει τον Άρη Πετεινού στην Γ’ Εθνική, αν και είχε πρόταση, αλλά να ενισχύσει την μεγάλη προσπάθεια επανεκκίνησης του ΑΟΞ από την Β’ ΕΠΣ Ξάνθης υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μαλαδένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Φλώρου.

Γεννημένος στις 25/11/1993, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού χαφ και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Άρης Πετεινού με τον οποίον φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α! ΕΠΣ.

Προηγούμενες ομάδες του οι ΑΕ Ευμοίρου, ΑΕΚ Κυψέλης, Αστέρας Μαγικού και ο Ορφέας Ν.Αμισσού.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του Άρη Πετεινού για την συνεργασία και ευχόμαστε καλή πορεία στην Γ! Εθνική Κατηγορία που θα μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Γιώργο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας !

Share it