Search

Pregame: Ώρα για την πρώτη κούπα της χρονιάς στην Κομοτηνή! 16 tips για τον Τελικό του Super Cup ΕΠΣ Θράκης “Νικόλαος Ντοσίδης”! (LIVE SportsAddict.gr)

Η σεζόν 2019-2020 ξεκινά και στην ΕΠΣ Θράκης!

Έφτασε η μέρα του Τελικού του Super Cup ΕΠΣ Θράκης “Νικόλαος Ντοσίδης”, σε ένα ματς που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο από τις, κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες της Ροδόπης τα τελευταία χρόνια, που συνήθως χαρίζουν πλούσιο θέαμα στα μεταξύ τους ματς.

Πάμε όμως να δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία από τον ιστορικό αγώνα (16:15, LIVE Sportsaddict.gr) που θα γίνει στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

1) Αυτός είναι ο 2ος Τελικός Super Cup που διεξάγεται στην ΕΠΣ Θράκης. O 1ος και μοναδικός έως τώρα είχε διεξαχθεί πριν από σχεδόν 20 χρόνια στο γήπεδο του Μεσοχωρίου ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ορφέα Κομοτηνής και είχε λήξει με 1-4, χωρίς ωστόσο να έχει ιδιαίτερη αίγλη και σημασία όπως σήμερα. Για αυτό και ουσιαστικά μιλάμε για το πρώτο Super Cup.

2) Η διοργάνωση επαναθεσπίστηκε πέρυσι και ξεκινά από φέτος, προκειμένου να τιμάται και η μνήμη του του νεαρού Κομοτηναίου ρέφερι Νίκου Ντοσίδη, που έφυγε από την ζωή στις 22 Σεπτεμβρίου του 2018 και θα διεξάγεται κάθε χρόνο το πλησιέστερο Σαββατοκύριακο της συγκεκριμένης ημερομηνίας. (Θυμηθείτε εδώ)

3) Αν και ματς Super Cup, ο συγκεκριμένος αγώνας έχει την ιδιαιτερότητα πως οι δύο ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο δεν κατέκτησαν πέρυσι κάποιον τίτλο.

4) Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου τερμάτισε πέρυσι στην δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος, ενώ ήταν για άλλη μια χρονιά φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, κερδίζοντας έτσι μια θέση και στο σημερινό ματς.

5) Η Ελπίδα Σαπών τερμάτισε στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος, ενώ στο Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την σημερινή αντίπαλό της! Αντικαθιστά ουσιαστικά τον περσινό νταμπλούχο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

6) Πέρυσι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες έξι φορές, δύο στο Κύπελλο και τέσσερις στο Πρωτάθλημα, με την Δόξα να μετρά 4 νίκες, την Ελπίδα 1, ενώ επίσης 1 ματς έληξε ισόπαλο.

7) Τελευταίο χρονικά ματς των δύο συλλόγων στις 11 Μαΐου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης, το οποίο έληξε ισόπαλο με 2-2 και ουσιαστικά έσβησε κάθε ελπίδα του Σιδηροχωρίου για την κατάκτηση του τίτλου.

8) Πάμε όμως και σε μερικά ενδιαφέροντα για το ματς. Η είσοδος στο ΔΑΚ Κομοτηνής είναι ελεύθερη!

9) Στα φιλικά ματς του καλοκαιριού ο απολογισμός της Δόξας Νέας Σιδηροχωρίου είναι 2 νίκες (7-0 με Ορφέα Ξυλαγανής, 7-1 με Κομψάτο Πολυάνθου) και 1 ήττα (0-1 με την Δόξα Γρατινής).

10) Από την άλλη η Ελπίδα Σαπών σε 3 φιλικά που έδωσε είχε απολογισμό 2 νίκες (2-0 με ΠΑΟΚοσμίου, 3-1 με ΑΟ Αρσακείου) και 1 ισοπαλία (1-1 με Δόξα Σώστη).

11) Στα αξιοσημείωτα βεβαίως πως ο ορισμός των διαιτητών του αγώνα έγινε από την ΚΕΔ!

12) Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Δραμινός Κωνσταντίνος Πουλικίδης, με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Τσακίρη. (Θυμηθείτε εδώ)

13) Η αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου απαρτίζεται από τους: Δαμιανάκη, Τσομπανόπουλο, Γιουρτσίδη, Παπαδόπουλο, Δερμιτζάκη, Λεφή, Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλλη, Δραγανίδη, Παπακωνσταντίνου, Βάσκο, Κεφαλούκο, Αμοιρόπουλο, Παππού, Σιχλοιμίρη, Κούτρα και Χατζηκαμαγιάννη.

14) Η αποστολή της Ελπίδας Σαπών είναι η εξής: Νταφόπουλος, Κυρικλίδης, Χαριτόπουλος Γ., Ρούφος, Λειβαδιώτης, Ζουμπιάδης, Μπαμπούρης, Τριαντόπουλος, Ζήνωνος, Φούντας, Καροτενούτο, Μανουσάκης, Μπόζης, Κουτζής, Σιψάς, Γαβριήλ, Χαϊνάκης, Κουτεντάκης και Γεωργαντάς.

15) Πριν την έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί και ο επίσημος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σεζόν από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, για αυτό και η ΕΠΣ Θράκης ζήτησε από τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές των συλλόγων να δώσουν το παρόν. (Θυμηθείτε εδώ)

16) Άλλο ένα μεγάλο ραντεβού-τίτλου του Θρακιώτικου τοπικού ποδοσφαίρου και δη της ΕΠΣ Θράκης, θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε σε LIVE γραπτή μετάδοση από το SportsAddict.gr!

Μείνετε συντονισμένοι..

Share it