Search

Σπουδαία κίνηση της ΕΠΣ Θράκης που θεσπίζει το Super Cup “Νικόλαος Ντοσίδης”!

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΕΠΣ Θράκης!

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των τοπικών της πρωταθλημάτων, την ώρα που οι αγώνες Super Cup, ο αγώνας δηλαδή του Πρωταθλητή κόντρα στον Κυπελλούχο της προηγούμενης σεζόν, όλο και διαδίδονται και θεσπίζονται σε ολοένα και περισσότερες Ενώσεις, κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με την ΕΠΣ Θράκης από την σεζόν 2019-2020.

Το αξιοσημείωτο της συγκεκριμένης περίπτωσης ωστόσο είναι το εξής. Μετά τον απροσδόκητο χαμό του νεαρού διαιτητή Νίκου Ντοσίδη, το συμβούλιο της ΕΠΣ Θράκης έλαβε την απόφαση, η συγκεκριμένη διοργάνωση του Super Cup που θα διεξάγεται από του χρόνου, να ονομάζεται Super Cup “Νικόλαος Ντοσίδης” και να διεξάγεται το πλησιέστερο Σαββατοκύριακο της 22ας Σεπτεμβρίου που ήταν η ημέρα που απεβίωσε ο 21χρονος ρέφερι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης:

“Το ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή Νίκου Ντοσίδη σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε: Το Super cup να διεξάγεται το πλησιέστερο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ στην ημερομηνία θανάτου του εκλιπόντος και να ονομάσει το Super cup Κύπελλο Super cup Νικόλαος Ντοσίδης.”

Share it