Search

Pregame: Αυλαία στο πρωτάθλημα με τον τίτλο να κρίνεται στην Ξάνθη για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής(16:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται η κανονική τουλάχιστον, καθώς εκτός απροόπτου ο δεύτερος θα παίξει μπαράζ ανόδου, διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στην τελευταία σαιζόν  που η Γ’ διεξάγεται υπό τέτοια μορφή

Σε μια αγωνιστική που όλο το ενδιαφέρον θα είναι κυρίως στραμμένο στο ματς της Ασπίδας με την Καβάλα, οπού με νίκη οι φιλοξενούμενοι θα αναδειχτούν και μαθηματικά πρωταθλητές του ομίλου ενώ σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος θα έχει την ευκαιρία ο Νέστος που θα υποδεχτεί τον Αετό να διεκδικήσει την πρωτιά. Βέβαια η Καβάλα με την εικόνα που βγάζει σε όλο το πρωτάθλημα και το μεγάλο κίνητρο που έχει μοιάζει να είναι το μεγάλο φαβορί έχοντας και πολύ μεγάλη υποστήριξη απο φίλους της αλλά και την Δήμαρχο Καβάλας!

Στα υπόλοιπα ματς με εντός έδρας παιχνίδια αποχαιρετούν την κατηγορία ΠΑΟΚ Κοσμίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης που υποδέχονται Απόλλων Παραλιμνίου και Κεραυνό Πέρνης αντίστοιχα, όπως με εντός έδρας παιχνίδι τελειώνει την χρονιά και ο Ορφέας Ξάνθης που υποδέχεται τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Στην Δράμα και το Καλαμπάκι τελειώνει την χρονιά ο Άρης Αβάτου που μεσοβδόμαδα μαζί με τον Ορφέα αποχαιρέτησαν τον Κίμωνα Παπαδιώτη(θυμηθείτε ΕΔΩ). Ενώ τέλος στο Κιλκίς ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό.

Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε πως μπορεί αγωνιστικά το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται σήμερα(14/4) ωστόσο αμέσως μετά το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στα γραφεία της ΕΠΟ και του Υφυπουργού για τυχόν αλλαγές στο πλάνο της αναδιάρθρωσης αλλά και στα γραφεία των Πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ μετά την ένσταση που κατέθεσε η ΑΕ Καλαμπακίου σε βάρος του Κεραυνού Πέρνης(δείτε ΕΔΩ)

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου.

Θυμηθείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Θυμηθείτε την αποστολή της Ασπίδας Ξάνθης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 26ης στροφής και οι διαιτητές:

Κυριακή 14/4, Ώρα 16:00(LIVE Sportsaddict)

ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Α.Ο Καβάλα

Διαιτητής: Περικλής Παρχαρίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Μάριος Γκιόση – Θανάσης Καραγιάννης (Θράκης)

Γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κεραυνός Πέρνης

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί:  Ιλιάς Εμπλιούκ – Δημήτρης Κηλικιώτης (Ξάνθης)

ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητής: Αθανάσιος Κεφίλης (Έβρου)

Βοηθοί: Παναγιώτης Τερζόπουλος (Έβρου) – Μιχαήλ Κυριαζής (Θεσσαλίας)

Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – Άρης Αβάτου

Διαιτητής: Μιχαήλ Μιχούλιας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αργύρης Νταβέλας – Στάθης Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας  Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου

Διαιτητής: Βασίλης Χορόζογλου (Δράμας)

Βοηθοί: Αναστάσιος Καρασαββαϊδης – Ανδρέας Ζαχαρίας (Καβάλας)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Οφρυνίου

Διαιτητής: Ηλίας Χάψας (Σερρών)

Βοηθοί: Αχιλλέας Αναστασιάδης – Μιχαήλ Σάκκος (Σερρών)

Γήπεδο Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Γιώργος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νίκος Τυριακίδης – Αναστάσιος Φράγιος (Μακεδονίας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it