Search

Έβαλε “φωτιά” στην μάχη της παραμονής η ΑΕ Καλαμπακίου με ένσταση κατά του Κεραυνού Πέρνης!

“Μπουρλότο” στην μάχη της παραμονής έβαλε η Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου που προχώρησε σε κατάθεση ένστασης κατά του Κεραυνού Πέρνης για αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Δράμας ¨κατέθεσε ένσταση με βάση το άρθρο 11 της προκήρυξης του πρωταθλήματος που αναφέρει “Όλα τα σωματεία υποχρεούνται να συμμετέχουν, με την ανάλογη ομάδα ( Κ-14 ή Κ-16 ή Κ-18), στο πρωτάθλημα υποδομών της Ε.Π.Σ. στην οποία ανήκουν”, και ουσιαστικά διεκδικεί την αποβολή της ομάδα της Πέρνης απο το πρωτάθλημα καθώς ο Κεραυνός παρότι διαθέτει Ακαδημία μετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας στην κατηγορία των Κ12.

Η υπόθεση πάντως είναι αρκετά παράξενη καθώς εδώ έρχεται το ζήτημα τι έγγραφο είχε αποστείλει η ΕΠΣ Καβάλας το καλοκαίρι, καθώς όλες οι ομάδες στα έγγραφα που κατέθεσαν έπρεπε να καταθέσουν και έγγραφο της τοπικής ΕΠΣ που ανήκουν οτι μετέχουν κανονικά σε κάποια απο αυτές της κατηγορίες.

Το SA επικοινώνησε και με της…τρεις πλευρές, με αμφότερες της ομάδες να εκφράζουν την σιγουριά τους, η ομάδα της Δράμας ότι θα δικαιωθεί και έτσι θα αποβληθεί απο το πρωτάθλημα ο Κεραυνός, ενώ απο την πλευρά της Καβαλιώτικης ομάδας εκφράζεται σιγουριά ότι δεν θα έχουν θέμα καθώς όπως μας τόνιζαν έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να το αποδείξουν. Θέση υπέρ του “ουδέν ανησυχία” εκφράζεται και απο την ΕΠΣ Καβάλας που τονίζει ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες που απαιτούνται και δεν θα υπάρχει θέμα για την ομάδα της Πέρνης.

Πλέον το ζήτημα θα κριθεί απο τα δικαστικά όργανα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με την ομάδα της Πέρνης θυμίζουμε να έχει δεχτεί ήδη έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς μετά την αντικανονική συμμετοχή του Βασίλη Λαζαρίδη στο ματς με την Ασπίδα Ξάνθης

Share it