Search

Photos: Αποχαιρέτησαν τον Κίμωνα Παπαδιώτη με βραβεύσεις, δώρα και χορταστικό φιλικό Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης!

Με έναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξαν Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης να αποχαιρετήσουν τον Κίμωνα Παπαδιώτη, που ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επιστρέφει στην Αθήνα, με της δύο ομάδες της φανέλες των οποίων φόρεσε ο Αθηναίος αμυντικός να δίνουν φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Λευκόπετρας.

Για την ιστορία ο Άρης Αβάτου κέρδισε με 3-2 στο φιλικό, όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παπαδιώτη μάλιστα να σκοράρει και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης! Τα έτερα δύο γκολ του Άρη πέτυχε ο Κοσμάς Γκέκας ενώ για τον Ορφέα είχαν ισοφαρίσει αρχικά σε 1-1 ο Χίντ Ιμέρ και εν συνεχεία σε 2-2 ο Θόδωρος Τορομανίδης με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Το κυρίως μενού ωστόσο ήταν πριν την έναρξη του αγώνα όταν πραγματοποιήθηκε μίνι τελετή οπού Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης τίμησαν τον Κίμωνα για την προσφορά του, με την πλακέτα του Ορφέα να δίνει ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Καραγκιόζης και αυτή του Αβάτου ο Γιάννης Κοτόπουλος. Παράλληλα η ομάδα του Αβάτου είχε ακόμη δύο ξεχωριστά δώρα για τον Κίμωνα, με τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Δόντσο να δίνει το δώρο των παικτών του Άρη που ήτα μια φανέλα της ομάδας με το νούμερο 4, ενώ ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μπόσβελης είχε ακόμη μια έκπληξη για τον Αθηναίο αμυντικό χαρίζοντας του ένα άλμπουμ με φωτογραφίες του Κίμωνα απο την παρουσία του με τα “κιτρινόμαυρα” της ομάδας του Αβάτου.

Πριν την έναρξη του αγώνα υπήρχε ενημέρωση και εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών από το Σύλλογο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”. Με την ανταπόκριση ιδιαίτερα απο τους ποδοσφαιριστές να είναι πολύ σημαντική

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΔΩ

http://

Share it