Search

Pre Game: Στον “χορό” των ντέρμπι και στην 17η αγωνιστική (15:00 LIVE SportsAddict.gr)

Με τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την εξέλιξη των οποίων όπως και κάθε Κυριακή θα την παρακολουθήσετε μέσα από το SportsAddict.

Ο Εθνικός Αλεξ/πολης μετά τις δύο καλές εμφανίσεις απέναντι σε Πέρνη και Χρυσούπολη, αναμετρήσεις από τις οποίες όμως κατάφερε να πάρει μόλις 1 βαθμό, θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής με τους ξανθιώτες να θέλουν και αυτοί τη νίκη που θα τους επαναφέρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τις ελπίδες που μαθηματικά έχει ακόμα θέλει να κρατήσει και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που πηγαίνει για το διπλό μέσα στο Καλαμπάκι.

Βαθμολογικό ντέρμπι για τον Άρη Αβάτου που υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης, ενώ πολύ δύσκολο έργο έχει η Ασπίδα Ξάνθης που φιλοξενείται από το Νέστο Χρυσούπολης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια το ματς της ημέρας θα γίνει στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται την Καβάλα, απο εκεί και πέρα ο Απόλλων Παραλιμνίου θα φιλοξενήσει τον Αετό Ορφανού και ο Αλέξανδρος Κιλκίς τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Ορφέα Ξάνθης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου.

Θυμηθείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Θυμηθείτε την αποστολή της Ασπίδας Ξάνθης.

Αναλυτικά οι διαιτητές και το πρόγραμμα στην 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου, την εξέλιξη της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσα από το LIVE του SportsAddict.gr:

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Ασπίδα Ξάνθης  (Κεφαλάς (Σερρών), Δανδανίδης, Καρακασίδης της ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης  (Τσιλίκας, Καμπερίδης, Δεδονάκης της ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης (Χορόζογλου, Χασιώτης, Ραβίκαλης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου  (Φουστανάς, Τσεχελίδης, Γεωργόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Δημοτικό Σερρών: Πανσερραϊκός – ΑΟ Καβάλα  (Γιουμαντζίδης, Δέλλιος, Δεμερτζής της ΕΠΣ Πέλλας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Αετού Ορφανού  (Μαρόπουλος, Κουφός, Μαδίτσης της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Δημοτικό Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Κατεριάδης, Δεμερτζής, Ταγκαλίδης της ΕΠΣ Πέλλας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ.

Share it