Search

Μόλις ένας βαθμός ο “θρακιώτικος απολογισμός”! Τα αποτελέσματα της 16ης στροφής και η βαθμολογία!

Καταδικαστική μοιάζει η 16η αγωνιστική για τις ελπίδες παραμονής που διατηρούσαν 3 ομάδες της Θράκης. Εθνικός Αλεξανδρούπολη, ΠΑΟΚοσμίου και Ασπίδα Ξάνθης υπέστησαν πριν λίγο ακόμη μία ήττα, με συνέπεια να διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες παραμονής. Στην Καβάλα ο Άρης Αβάτου γνώρισε την ήττα απ’ τον ΑΟΚ, ενώ στη Ξάνθη ο Ορφέας “κόλλησε” στο 0 με την Α.Ε.Καλαμπακίου, με τον βαθμό της ομάδας του Μπάμπη Χατζημεστή αν είναι ο μοναδικός που κατέκτησε ομάδα της Θράκης αυτή την αγωνιστική.

Παλικάρι στάθηκε ο αποδεκατισμένος Εθνικός απέναντι στον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης. Σ’ ένα παιχνίδι που οι Αλεξανδρουπολίτες έπαιζαν για να διατηρήσουν κάποιες ελπίδες παραμονής, κατάφεραν να σταθούν εξαιρετικά απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικότερο αντίπαλο, παίζοντας με παίκτη λιγότερο απ’ τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου. Μία στημένη μπάλα και ένα γκολ Αλεξανδρουπολίτη, στέρησε απ’ τον Εθνικό τον βαθμό που δικαιούταν, στις καθυστερήσεις.

Απέναντι την Καβάλα αγωνιζόταν ο Άρης Αβάτου. Οι Ξανθιώτες είχαν πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, η οποία έγινε δυσκολότερη απ’ το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν απ’ τον Βαλαβανόπουλο. Ο Άρης προσπάθησε να ισορροπήσει, αλλά το γκολ του Γαβριηλίδη στην αρχή της επανάληψης (47′) ήταν καταδικαστικό.

Ο Ορφέας έχασε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο β’ ημίχρονο απέναντι στην Α.Ε.Καλαμπακίου, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ -τουλάχιστον κάποιο που να κατοχυρωθεί. Ο Κατρανιτσας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 85′, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού.

Στην Κομοτηνή ο ΠΑΟΚοσμίου προηγήθηκε απέναντι στον Αλέαξανδρο Κιλκίς, που ήταν θεωρητικά απ’ τις ομάδες που κυνηγούσε ο ομάδα του Σάββα Αϊβάζη στο παιχνίδι της παραμονής. Οι Ροδοπίτες προηγήθηκαν με τον Πλασταρά στο 14ο λεπτό, αλλά στο δεύτερο υπέπεσαν σε λάθη με τους Κιλκισιώτες να ανατρέπουν το σκορ και να φεύγουν με τη νίκη.

Την ήττα γνώρισε και η Ασπίδα Ξάνθης απ’ τον Πανσερραϊκό, με τον Ομπόσου να σκοράρει δις και να δίνει το τρίποντο στα “λιοντάρια”.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ SPORTSADDICT

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι μία προσφορά των επιχειρήσεων:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

My Gas

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει 

Κρεαταγορά “Μούτλιας”

Με την παράδοση και την καινοτομία, η κρεαταγορά «Μούτλιας» , συνδυάζει τα μυστικά της παράδοσης στη γεύση με τον νεωτερισμό της τεχνολογίας, διαθέτοντας το δικό της e-shop ! Εκεί έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε κρέατα και αλλαντικά με… ένα «κλικ»  και να απολαύσετε έτσι  την κορυφαία ποιότητα «Μούτλια» σε οποιοδήποτε σημείο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αν βρίσκεστε!

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Το Πασαλίκι

Μαγειρευτά πιάτα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγνά υλικά, φρέσκες σαλάτες, οι πιο λαχταριστές σούβλες, τα πιο νόστιμα κρεατικά σχάρας και φούρνου είναι στο Πασαλίκι!

Πλέον όλα τα αγαπημένα σας πιάτα και με τηλεφώνημα (25510 83711) και μέσω ίντερνετ (www.e-food.gr) στην πόρτα σας! Θα βρείτε “Το Πασαλίκι” στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, Απολλωνιάδος 2.

Sport Fitness

Στο Sport Fitness στην Κομοτηνή μπορείτε να “χτίσετε” το σώμα που θέλετε, χωρίς απαραίτητα να ακολουθήσετε τον συμβατικό τρόπο των μηχανημάτων και των βαρών! Σ’ έναν προσεκτικά διαμορφωμένο πολυχώρο επί της Παρασίου 4-6 (στοά) στον δεύτερο όροφο, πραγματοποιούνται δεκάδες προγράμματα από επαγγελματίες πιστοποιημένους γυμναστές σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας στους συνδρομητές του γυμναστηρίου τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όσα απ’  αυτά επιθυμούν με μία και μόνο συνδρομή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Νέστος Χρυσούπολης: 0-1 (90+3 Μκρτσιάν)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: Καβάλα – Άρης Αβάτου: 2-0 (14′ Βαλαβανόπουλος, 47′ Γαβριηλίδης)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Α.Ε. Καλαμπακίου: 0-0

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αλέξανδρος Κιλκίς: 1-2 (16′ Πλασταράς / 62 Προβατίδης, 80 Λεβεντέλης (αυτ))

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Πανσερραϊκός: 0-2 (25′, 85′ Ομπόζου)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Απόλλων Παραλιμνίου: 1-1 (23′ Μπαντάνης / 92′ (αυτ))

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αετός Ορφανού: 1-3 (48 Παρούκας / 22′, 54′ Μουδούρογλου, 25′ Παυλίδης Γ.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νέστος Χρυσούπολης 42 (33-10)

——————————————-

2. Α.Ο.Καβάλα 41 (39-3)

——————————————-

3. Αετός Ορφανού 31 (30-16)

4. Πανσερραϊκός  26 (28-16)

5. Άρης Αβάτου 25 (16-12)

6. Κεραυνός Πέρνης 24 (16-11)*

7. Ορφέας Ξάνθης 24 (22-20)

8. Απόλλων Παραλιμνίου 24 (18-13)

9. Αλέξανδρος Κιλκίς 24 (17-11)

——————————————-

10. ΑΕ Καλαμπακίου 15 (8-18)

11. Ασπίδα Ξάνθης 10 (9-41)*

12. Εθνικός Αλεξ/πολης 10 (13-31)

13. Εθνικός Σιδηροκάστρου 9 (8-32)

14. ΠΑΟΚ Κοσμίου 8 (12-35)

*Εκκρεμεί η απόφαση της ΕΠΟ για το παιχνίδι της Ασπίδας με τον Κεραυνό Πέρνης

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Share it