Search

Με 17άδα στο ντέρμπι παραμονής με τον Ορφέα Ξάνθης ο Εθνικός

Ένα από τα τα τελευταία του ίσως χαρτιά για την παραμονή παίζει ο Εθνικός Αλεξ/πολης που υποδέχεται αυτή την Κυριακή τον Ορφέα Ξάνθης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (3/2, 15:00 LIVE SportsAddict.gr).

Μετά και το ναυάγιο της ένστασης της Ασπίδας Ξάνθης κατά του Κεραυνού Πέρνης που αν γινόταν δεκτή τόσο ο Εθνικός όσο και οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού θα είχαν περισσότερες ελπίδες καθώς θα μειωνόταν η διαφορά από τους Καβαλιώτες, τα περιθώρια στενεύουν και η νίκη στο ματς με τον Ορφέα είναι μονόδρομος για τους Εβρίτες.

Τα τρία νέα αποκτήματα Πουλουκτσής, Σιβούδης και Κεσσάτης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής για αυτή την αναμέτρηση καθώς δεν έχουν σταλεί ακόμα από την ΕΠΟ οι κάρτες υγείας τους. Στην αποστολή όμως συμπεριλήφθηκαν δύο παίκτες από τη Β’ ομάδα του Εθνικού και συγκεκριμένα οι Βουτσάς & Μπόρις, ενώ ο Γιώργος Δίγκας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Δορουγιδένη και Γεωργαντζόπουλο.

Η αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι αποτελείται από 17 παίκτες και είναι οι εξής:

Αρβανίτης, Μπαμπλής, Λίτσιος, Σωτηράκης, Λυμπέρης, Γκαβανόζης, Αντωνιάδης, Κούπας, Γκαϊδατζής, Δεδελούδης, Μαρασλής, Γκουντενούδης, Βουτσάς, Σιδηρόπουλος Κ., Καρακασίδης, Μπόρις, Σιδηρόπουλος Σ.

 

Share it