Search

Pre Game: Η προαναγγελία της 11ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης! (15:00 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!

Ενδέκατη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion, με σημαντικά παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει το ματς μεταξύ του Πανθρακικού και της Ελπίδας Σαπών!

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις και των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέσα από τον απολογισμό της!

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής σε Γ’ και Δ’ Όμιλο στο Κύπελλο “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Θυμηθείτε τον απολογισμό της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Θυμηθείτε τις 8 ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Στον Κάλχα, η Δόξα Γρατινής αντιμετωπίζει τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον και αμφίρροπο ματς, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την εξάδα και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αναρριχηθούν στην βαθμολογία. Στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής, ο Πανθρακικός υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών με τον νικητή να μένει όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πρώτες θέσεις, αλλά και να κατακτά την τέταρτη θέση. Στο Νέο Σιδηροχώρι, η τοπική Δόξα θα αναμετρηθεί με την Βιστωνίδα Κοπτερού με τους ασπρόμαυρους να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει κοντά στην κορυφή και την Βιστωνίδα το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στην πρώτη εξάδα, σε ένα δύσκολο ματς.

Η Δόξα Σώστη υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης με τους γηπεδούχους να φαντάζουν πως έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά τον Ορφέα να προέρχεται από το Χ με τον Πανθρακικό, έχοντας αποδείξει για άλλη μια φορά τις δυνατότητές του. Στους Προσκυνητές, η Δόξα υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερη ανάγκη την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Τέλος, ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αντιμετωπίζει τον ουραγό, μέχρι στιγμής, Ορφέα Ξυλαγανής, σε άλλο ένα ματς που έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά απεναντίας και μια ομάδα που ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα την αναγεννήσει.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Δόξα Γρατινής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

ΑΠΣ Πανθρακικός-Ελπίδα Σαπών

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Βιστωνίδα Κοπτερού

Δόξα Σώστη-Ορφέας Στρύμης

Δόξα Προσκυνητών-Αναγέννηση Παγουρίων

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Ξυλαγανής

Share it