Search

Ο απολογισμός της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Με 36 τέρματα, 2 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 4 νίκες φιλοξενούμενων ξεκίνησε η φάση των ομίλων του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Η Αναγέννηση Παγουρίων παρά την ήττα της προκρίθηκε τελικά στους 8, ενώ την πρωτιά στον Β’ όμιλο κατέκτησε ο Πανθρακικός. Ισοπαλία στους Αγίους Θεοδώρους, φινάλε με νίκη για την Ελπίδα. Γρατινή, Κόσμιο και Σώστης επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και προκρίθηκαν, ενώ με ισοπαλία αποχαιρέτησε την φετινή διοργάνωση η κάτοχος του τροπαίου Δόξα Προσκυνητών!

Α’ όμιλος

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-5

Την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου κατέκτησε η Αναγέννηση Παγουρίων παρά την ήττα της με 3-5 από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου σε ένα συναρπαστικό ματς. Σωκράτους, Κωνσταντής και Τοτονίδης σκόραραν για τους γηπεδούχους, ο Μούλιος των γηπεδούχων σημείωσε ένα αυτογκόλ, ενώ Τσιάμης, Αθανασιάδης και δις ο Μαυράκης ήταν οι υπόλοιποι σκόρερ της Δόξας.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Αετός Μίσχου 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Αετός Μίσχου. Κουβαλάκης και Πετρίδης ήταν οι σκόρερ του Σπάρτακου που έψαχνε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, ενώ Σεμερτζί Μπερκάι και Μουσταφά Ισμαήλ ήταν οι σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Β’ όμιλος

Ορφέας Στρύμης-Ελπίδα Σαπών 0-2

Με νίκη αποχαιρέτησε την διοργάνωση η Ελπίδα Σαπών, επικρατώντας με 0-2 του Ορφέα Στρύμης χάρις τα τέρματα των Καρανικόλαου και Παπαδόπουλου.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΑΠΣ Πανθρακικός 1-4

Με το διπλό έφυγε από τον Ίασμο ο Πανθρακικός επικρατώντας με 1-4 του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, κερδίζοντας παράλληλα και την πρώτη θέση στον όμιλο. Γρηγοριάδης, Σαμαράς και δις ο Κόνομι ήταν οι σκόρερ του Πανθρακικού, ο Δραγανίδης πέτυχε το μοναδικό τέρμα του Μέγα.

Γ’ Όμιλος

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Προσκυνητών 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Ορφέας Ξυλαγανής και Δόξα Προσκυνητών, με τους γηπεδούχους να προκρίνονται και την κάτοχο Δόξα να σταματά την πορεία της στον θεσμό σε αυτή την φάση. Χατζίδης και Ροδουσάκης τα τέρματα των γηπεδούχων, Λουκίσας και Σωμαράκης των φιλοξενούμενων.

Δόξα Γρατινής-Κομψάτος Πολυάνθου 4-0

Την πρόκριση στα προημιτελικά κέρδισε η Δόξα Γρατινής μετά την νίκη της με 4-0 επί του Κομψάτου Πολυάνθου. Ο Κρεμμύδας πέτυχε δύο τέρματα, ενώ Ρούντος και Καμζέλας πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ.

Δ’ Όμιλος

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-3

Με το διπλό της πρόκρισης έφυγε από το Κοπτερό ο ΠΑΟΚ Κοσμίου επικρατώντας με 0-3 της Βιστωνίδας. Ο Στοΐνοβιτς με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ο Καρασιούνας έκανε το 0-2, ενώ και πάλι ο Στοΐνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δόξα Σώστη-ΑΟ Αρσακείου 6-0

Εύκολη νίκη με 6-0 που παράλληλα σήμανε και την πρόκριση πέτυχε και η Δόξα Σώστη επί του Αρσακείου. Ο Πατούλιας που σκόραρε δύο φορές, ο Στριγκώνης, ο Μπακασίνης, ο Καραμιχάλης και ο Σταυρόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Θυμηθείτε την τελική βαθμολογία σε Α’ και Β’ Όμιλο!

Θυμηθείτε την τελική βαθμολογία σε Γ’ και Δ’ Όμιλο!

Share it