Search

Ο απολογισμός της 10ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 17 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ίασμος, διπλά για Νέο Σιδηροχώρι και Σώστη, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Γρατινή, συνεχίζει να ανεβάζει στροφές η Ελπίδα, ισοπαλία στην Στρύμη.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ελπίδα Σαπών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 5-0

Έχει πάρει μπρος για τα καλά και φαίνεται ασταμάτητη η Ελπίδα Σαπών. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου επικράτησε με 5-0 του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, έχοντας καθαρίσει την υπόθεση νίκη από το πρώτο μισό του πρώτου μέρους. Στο 7′ και το 10′ ο Αμέτ Ερκάν έκανε το 2-0, στο 15′ ο Μπόζης το 3-0, στο 21′ ο Ερκάν συμπλήρωσε χατ-τρικ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 30′ και πάλι ο Μπόζης πέτυχε το 5-0 που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Γρατινής 0-2

Με ένα πολύ σημαντικό διπλό έφυγε από το Κοπτερό η Δόξα Γρατινής, επικρατώντας με 0-2 της Βιστωνίδας, πλησιάζοντάς την έτσι στον έναν βαθμό. Ο Γαβριήλ στο 70′ έκανε το 0-1 και ο Δεληβασίλης στο 75′ πέτυχε το τελικό 0-2.

Ορφέας Στρύμης-ΑΠΣ Πανθρακικός 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ορφέας Στρύμης και Πανθρακικός, στην έκπληξη της αγωνιστικής, η οποία όμως προέρχεται από την συστηματική δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Στρύμης. Ο Πάνθραξ προηγήθηκε στο 80′ με τον Σαμαρά, όμως ο Σάββα στο 84′ ισοφάρισε στο τελικό 1-1 για τον Ορφέα.

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-3

Με το διπλό της νίκης έφυγε από τους Υφανταί η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αναγέννησης Παγουρίων με 1-3. Ο Κόσιης στο 20′ άνοιξε το σκορ για το 0-1, ο Βάσκος στο 67′ με πέναλτι έκανε το 0-2, ο Κεφής στο 74′ και πάλι από τα έντεκα βήματα μείωσε σε 1-2, ενώ ο Κεφαλούκος στο 82′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Σώστη 0-1

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αυξάνοντας την διαφορά της από την τέταρτη στους τρεις βαθμούς, παρέμεινε η Δόξα Σώστη μετά το διπλό επί του Ορφέα Ξυλαγανής. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Πυλαρινός στο 55′.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Προσκυνητών 3-0

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, αφού επικράτησε και της Δόξας Προσκυνητών με 3-0. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it