Search

Υποψήφιος Αθλητής της χρονιάς: Άκης Δαρίδης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για κορυφαίο αθλητή της χρονιάς, Άκη Δαρίδη:

Ο διεθνής λίμπερο από την Ορεστιάδα Άκης Δαρίδης ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν με τον Ολυμπιακό τόσο σε εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στην Ευρώπη.

Στο πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό κατέκτησε με αήττητο το πρωτάθλημα όπου στον τελικό αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός των Εβριτών Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη & Παρασκευά Τσέλιου, νίκησε τον ΠΑΟΚ των Εβριτών Ραφαήλ Κουμεντάκη & Δημήτρη Κωνσταντινίδη με 3-0 σετ και με νίκες 3-0 στη σειρά των τελικών κατέκτησε τον 28ο τίτλο πρωταθλήματος στο βόλεϊ ανδρών(θυμηθείτε εδώ).

 

Μεγάλη επιτυχία είχε και στην Ευρώπη όπου στο Challenge Cup με τον Ολυμπιακό κατέκτησε την δεύτερη θέση(θυμηθείτε εδώ) πίσω από την υπερδύναμη της Ραβέννα. Η Ραβέννα όπως και στον πρώτο αγώνα νίκησε με 3-1 σετ και με δύο νίκες πήρε τον τίτλο.

 

Ακόμη, νικητής αναδείχθηκε και στο League Cup με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης(θυμηθείτε εδώ) όπου διεξήχθη στην Ερμούπολη. Ο Ολυμπιακός επικράτησε δίκαια του Εθνικού με 3-0 σετ και κατέκτησε σχετικά εύκολα το 5ο League Cup της ιστορίας του.

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it