Search

Ο απολογισμός της 10ης αγωνιστικής των play-off & play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 20 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 1 νίκη φιλοξενούμενου ολοκληρώθηκε η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στέφθηκε πρωταθλητής μετά τη νίκη του επί του Μέγα, Ελπίδα Σαπών και Δόξα Γρατινής αναδείχθηκαν ισόπαλες, ο Σπάρτακος κέρδισε την Δόξα Σώστη, ενώ με νίκες έκλεισαν την σεζόν Ορφέας Ξυλαγανής και Αναγέννηση Παγουρίων.

Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων από το LIVE του SportsAddict!

PLAY-OFF

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Γρατινής 1-1

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Ελπίδα Σαπών και Δόξα Γρατινής, με τους γηπεδούχους να τερματίζουν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κυριακόπουλο στο 46′, ενώ ο Αμέτ Ερκάν, προτού αποβληθεί, είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 75′.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-1

Με 2-1 νίκησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή. Θυμηθείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης εδώ.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη 3-2

Με νίκη που τον έφερε στην 5η θέση έκλεισε την σεζόν ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, μετά το 3-2 επί της Δόξας Σώστη. Θυμηθείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα εδώ.

 

PLAY-OUT

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Αναγέννηση Παγουρίων 1-4

Με 1-4 νίκησε η Αναγέννηση Παγουρίων τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, στο τελευταίο παιχνίδι των ασπρόμαυρων στην Α’ κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Παπαγεωργίου στο 25′, όμως ο Κωνσταντής ισοφάρισε πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 35′ σε 1-1. Στο 48′ ο Πολυμένωφ έκανε το 1-2, στο 60′ ο Τοτονίδης πέτυχε το 1-3 και στο 80′ και πάλι ο Πολυμένωφ έγραψε το τελικό 1-4.

Ορφέας Ξυλαγανής-Ορφέας Στρύμης 4-1

Με νίκη έκλεισε την σεζόν ο Ορφέας Ξυλαγανής που νίκησε με 4-1 τον Ορφέα Στρύμης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10′ με τον Ροδουσάκη, όμως στο 25′ ο Σάββα ισοφάρισε σε 1-1. Στο 40′ και πάλι ο Ροδουσάκης έκανε το 2-1, στο 45+1′ από το αυτογκόλ του Παππά έγινε το 3-1 και στο 57′ ο Γιαννακουδάκης έγραψε το τελικό 4-1.

Κομψάτος Πολυάνθου-ΑΟ Μεσσούνης 3-0 α.α.

 

Θυμηθείτε την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος!

Share it