Search

Με νίκη επί της Δόξας Σώστη έκλεισε την χρονιά ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων!

Πραγματοποιώντας την ανατροπή, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων επικράτησε με 3-2 της Δόξας Σώστη, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πέντε τέρματα, ο Σπάρτακος κατάφερε να πετύχει την ανατροπή και να τερματίσει στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Δόξα που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, αν και προηγήθηκε με 0-2 στις αρχές του δευτέρου μέρους, ηττήθηκε και έκλεισε κατ’αυτόν τον τρόπο μια κατά τ’άλλα πετυχημένη χρονιά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πριν την ανάπαυλα με τον Καλαντζή. Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ έκανε το 0-2 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, με την ομάδα του Κώστα Γεμενετζή ωστόσο να καταφέρνει να αντιδράσει. Έτσι μέσα σε διάστημα είκοσι λεπτών, πραγματοποίησε την ανατροπή, με τον Δερμιτζάκη να μειώνει σε 1-2, τον Τσαγκαλίδη να ισοφαρίζει και τον Δερμιτζάκη και πάλι να γράφει το τελικό 3-2.

Έτσι ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων έκλεισε την σεζόν στην 5η θέση, έχοντας συγκεντρώσει στα play-off 23 βαθμούς, ενώ η Δόξα Σώστη τερμάτισε 6η με 20.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάπατας που είχε για βοηθούς τον Τζιώτζιο και την Τσιλφίδου.

Share it