Search

Ο απολογισμός της 3ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 23 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων και 2 ισοπαλίες συνεχίστηκε με την 3η αγωνιστική των Play-Off & Play-Out, η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Στα play-off η Ελπίδα Σαπών κέρδισε τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και ανέβηκε στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία ανάμεσα στην Δόξα Γρατινής και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, αλλά και την νίκη της Δόξας Σώστη επί του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Στα play-out ο Κομψάτος Πολυάνθου πέτυχε την ανατροπή της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, η Μεσσούνη νίκησε τον Ορφέα Ξυλαγανής, ενώ Αναγέννηση Παγουρίων και Ορφέας Στρύμης αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών σε play-off και play-out, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Ελπίδα Σαπών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 4-1

Με 4-1 νίκησε η Ελπίδα Σαπών τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 45′ ο Λιάρος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ και στο 52′ ο Δερμιτζάκης εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Ποιμενίδη και ισοφάρισε σε 1-1. Η συνέχεια είχε ως πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Καραθανάση που πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε χατ τρικ. Στο 60′ μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1, ενώ στο 69′ και το 83′ σκόραρε άλλες δύο φορές μετά από ισάριθμες ασίστ του Αμέτ Ερκάν. Παράπονα από την διαιτησία είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Δόξα Γρατινής-ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Γρατινής και ΠΑΟΚ Κοσμίου στο μεγάλο μτέρμπυ της αγωνιστικής. Στο 24′ ο Πασχάλης με κεφαλιά, μετά την λάθοπς συνεννόηση της άμυνας των φιλοξενούμενων έκανε το 1-0, ενώ στο 86′ ο Ρουμπιές με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-1.

Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 4-0

Με 4-0 νίκησε η Δόξα Σώστη τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου στο μεγάλο τοπικό ντέρμπυ και έβαλε φωτιά στην μάχη του τίτλου. Στο 26′ ο Γκεοργκίεφ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παπουτσίδη και με μακρινό πλασέ έκανε το 1-0, στο 45′ ο Φανιάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0, στο 55′ και πάλι ο Γκεοργκίεφ με σουτ το 3-0, ενώ στο 85′ ο Βουλγαρίδης από την άσπρη βούλα έγραψε το τελικό 4-0. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κλη.

PLAY-OUT

Κομψάτος Πολυάνθου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 5-4

Το ματς της χρονιάς έγινε στον Πολύανθο με τον Κομψάτο να καταφέρνει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-4 σε 5-4, μέσα σε ένα τέταρτο! Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Στυλιανίδης (2), Ζούκας (2) και Αμαξόπουλος και για τους φιλοξενούμενους οι Θεοδωρίδης (2), Παγκοζίδης και Πυλαρινός.

ΑΟ Μεσσούνης-Ορφέας Ξυλαγανής 1-0

Κατάφερε τελικά να κάμψει την αντίσταση του Ορφέα Ξυλαγανής η Μεσσούνη που επικράτησε με 1-0 στα τελευταία λεπτά και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 86′ ο Εξακοΐδης.

Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Στρύμης 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Αναγέννηση Παγορίων και Ορφέας Στρύμης και παρέμειναν σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17′ με τον Τοτονίδη να βλέπει το πλασέ του να αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ενώ ο Ορφέας ισοφάρισε στο 50′ με τον Χαλβατζή που πέρασε κα τον γκολκίπερ της Αναγέννησης και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Θυμηθείτε τις βαθμολογίες των ειδικών πρωταθλημάτων μετά την 3η αγωνιστική!

Share it