Search

Ισόπαλοι Δόξα Γρατινής και ΠΑΟΚ Κοσμίου στο ντέρμπυ της 3ης αγωνιστικής των play-off!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Γρατινής και ΠΑΟΚ Κοσμίου στο μεγάλο ματς της 3ης αγωνιστικής των Play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Μετά από ένα πολύ μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να αποκτήσουν το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν αφενός να φτάσουν στην ισοφάριση στο 86′ και αφετέρου να την διατηρήσουν χάρη στη διπλή σπουδαία επέμβαση του Δεληγιάννη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η Δόξα Γρατινής άνοιξε το σκορ sto 24′ όταν από σέντρα του Σεφκέτ Σελήμ, ο Πασχάλης εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση των παικτών του Κοσμίου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 51′ όμως η κεφαλιά του Χατζητουλούση πέρασε άουτ, ενώ στο 69′ ο Ρουμπίες δεν κατάφερε να νικήσει τον Εφτούν.

Στο 77′ το σουτ του Ρουμπιέ έφυγε μόλις άουτ και στο 81′ το σουτ του Βοργιατζίδη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Εφτούν. Στο 86′ ο Ρουμπιές μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 και στο 90′ ο Δεληγιάννης είπε “όχι”, τόσο στην προσπάθεια του Πασχάλη όσο και σε αυτή του Κυριακόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουμπαράκης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Χαρίτση. Να σημειώσουμε πως στο 90′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Καμζέλας, από πλευράς γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Γρατινής (Δίγκας): Μπουτσακτσή  Εφτούν, Μαγκούτας, Παπαχρόνης, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης, Μαγκούτας, Μπόζης (87′ Χατζίδης), Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος (73′ Γαβριήλ), Αγγέλης, Ζαγγούλος, Γιαπρακτσής, Λεβεντέλης (56′ Βοργιατζίδης), Αραμπατζής, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης.

Πηγή: Παρατηρητής

Share it