Search

Η ανατροπή της χρονιάς με γκολ αλά Κριστιάνο για τον Κομψάτο Πολυάνθου! Κατάφερε να χάσει ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

Σε ένα απίστευτο και αξέχαστο ματς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play-out της Α’ ΕΠΣ Θράκης, ο Κομψάτος Πολυάνθου κατάφερε το ακατόρθωτο και νίκησε με 5-4 τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, την στιγμή που στο 70′ ήταν πίσω στο σκορ με 1-4!!

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αρκετά ισορροπημένα με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, αλλά τον Κομψάτο να απαντά γρήγορα και να ισοφαρίζει. Ωστόσο ο δικέφαλος δεν πήρε το πόδι από το γκάζι, ήταν κυρίαρχος στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους και πήγε στην ανάπαυλα με 1-3. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους μάλιστα έγινε και το 1-4 και τίποτα δεν προμήνυε όσα ακολούθησαν. Λίγο οι αλλαγές του κυρίου Κωνσταντινίδη, λίγο το πάθος για την νίκη που έβγαλαν οι πράσινοι και λίγο η “απαγορευμένη” υπερβολική σιγουριά των Κομοτηναίων, είχαν ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μια αδιανόητη ανατροπή σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών, με τον Κομψάτο να πανηγυρίζει μια υπερπολίτιμη νίκη και τον ΠΑΟΚ να βλέπει πλέον το έργο της παραμονής να γίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής προηγήθηκε στο 8ο λεπτό. Η πίεση του Κελεσίδη, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στο ματς, απέφερε καρπούς, αφού εκείνος κέρδισε την μπάλα από τα αριστερά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Παγκοζίδη που με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 13′ ο Κομψάτος βρήκε την απάντηση και ισοφάρισε με τον Στυλιανίδη σε 1-1, μετά από γύρισμα του Χατζηαντωνίου. Στο 37′ από νέα ασίστ του Κελεσίδη με ωραία κάθετη μπαλιά, ο Πυλαρινός από πλεονεκτική θέση πλάσαρε σωστά για το 1-2 και στο 39′ ο Θεοδωρίδης πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα πίσω από το κέντρο του γηπέδου, με τον γκολκίπερ του Κομψάτου να μην υπολογίζει σωστά την τροχιά της μπάλας και την τελευταία να καταλήγει στο δεξί του παραθυράκι για το 1-3.

Η κατάσταση για τον Πολύανθο έγινε ακόμα πιο δύσκολη, φέρνοντας ταυτόχρονα τον ΠΑΟΚ ένα ακόμη βήμα πιο κοντά σε ένα σημαντικό διπλό, στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους, όταν από την σέντρα, την οποία είχαν οι φιλοξενούμενοι, ο Θεοδωρίδης με νέο σουτ πίσω από την σέντρα κατάφερε να νικήσει και πάλι τον Διαμαλή, κάνοντας το 1-4. Μάλιστα στο 65′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και πέμπτο τέρμα, όμως ο Κελεσίδης που βγήκε από πλάγια θέση απέναντι στον Διαμαλή, προτίμησε να σουτάρει παρά να σπάσει την μπάλα, με τον γκολκίπερ του Κομψάτου να κάνει μια σημαντική επέμβαση που αποδείχθηκε και καθοριστική.

Στο 70′ ο Ζούκας με κεφαλιά μετά από κόρνερ μείωσε σε 2-4, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με φοβερό σουτ έκανε το 3-4. Στο 80′ ο Αμαξόπουλος που έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του με την είσοδό του, ισοφάρισε με κεφαλιά σε 4-4 και στο 85′ ολοκληρώθηκε η μεγάλη ανατροπή, με τον Στυλιανίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ένα φοβερό ανάποδο ψαλιδάκι, που θα ζήλευε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού το τέρμα που πέτυχε ήταν και πολύ όμορφο αλλά και εξαιρετικά δύσκολο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Τζιώτζιο και Κίνα, με την πλευρά του ΠΑΟΚ Κομοτηνής να έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την αποβολή από τον πάγκο του κόουτς του ΠΑΟΚ, Σάββα Ισαακίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κομψάτος Πολυάνθου (Κωνσταντινίδης): Διαμαλής, Βαμβακίδης, Χαμουζάς, Τασούδης, Γιαννακόπουλος (51′ Αμαξόπουλος), Παρασκευόπουλος, Ντράτση, Ζούκας, Χατζηαντωνίου (46′ Στογιαντσάκης), Ταβασίδης, Στυλιανίδης (90+1′ Κουβαλάκης).

ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Ισαακίδης): Χρόνης, Νίτας, Αχμέτ Ονούρ, Πρίφτης, Γκαραβέλας, Θεοδωρίδης, Αλεξίου (46′ Παπαγεωργίου), Μολλά Μουσταφά Χουσεΐν (65′ Αντωνιάδης), Κελεσίδης, Πυλαρινός, Παγκοζίδης (61′ Καπλανίδης).

Share it